Heeft verstand van zaken , kijkt gericht naar klacht

Danielle van den Berg

Ik heb de Pijn Reset Methode gevolgd en ik ben heel erg enthousiast. Het heeft me echt al heel veel energie en veel minder pijnklachten gegeven. Vooral het boek van Dr. Sarno, intermittent fasting,... Ik heb de Pijn Reset Methode gevolgd en ik ben heel erg enthousiast. Het heeft me echt al heel veel energie en veel minder pijnklachten gegeven. Vooral het boek van Dr. Sarno, intermittent fasting, koolhydraatarm eten en de Wim Hof-methode waren voor mij eye-openers.
Ik ben er nog niet en ik moet vooral mijn darmgezondheid nog verbeteren, maar ik ben al veel sprongen vooruit gegaan. Vooral mijn mindset is veranderd, maar dat heb ik voornamelijk zelf gedaan natuurlijk.
Ik ga nog contact opnemen met Maikel, omdat ik een positieve recensie wil schrijven over deze methode. Maar ik zit nu al bijna 3 maanden thuis van mijn werk, wat na de eerste 3 weken van stress vooral ook heel erg veel ontspanning gaf. Dinsdag 1 feb begin ik met mijn nieuwe baan, dus ik wil eerst nog een paar weken afwachten om te kijken hoe het dan met mij gaat zodat ik ook een goede kijk heb op mijn resultaat van de Pijn Reset Methode. Maar ik verwacht dat ik me zo goed blijf voelen, want ik ga door met het toepassen en zelfs uitbreiden van de verschillende modules die behandeld zijn.
Via deze weg alvast/nogmaals heel erg bedankt!
Jullie horen nog van me, waarschijnlijk in de carnavalsvakantie.
Groetjes Danielle van den Berg

Rust en vakkundigheid en vertrouwen die hij je geeft

Berry van den Heuvel

Altijd goede behandelingen, bij diverse therapeuten.

Sandy

Hij deed gewoon goed z'n werk en kreeg ook oefeningen thuis mee en hij nam de tijd.

Ook werd er goed uitleg gegeven waar het probleem aan kon liggen en hoe je dat een beetje weg kon nemen met oefeningen

Jong fris gezonde gedachten blijft praten waar door er een klik instaat