J.Muzo

Goede communicatie, goed in begrip, laag drempelig, vriendelijk en dienstbaar

Sanin Malicevic

Ontzettend fijn geholpen aan mijn klachten, de deskundigheid van de fysiotherapeut is uitmuntend. Rutige sfeer en er word echt naar je geluisterd.

Ria

Geen enkele klacht. Voel me in veilige handen . Persoonlijk contact prima!

V.Hulsman

Duidelijke uitleg over de behandeling en zeer goede begeleiding.

Chris van der Burg

Goede resultaten en adviezen, fijn contact, grondig onderzoek, niet over 1 nacht ijs gegaan.

Chris van der Burg

Gert Cornelisse

Deskundig, stimulerend, relativerend en met goede oefeningen is mij aangegeven wat ik kan doen om maximaal mogelijk herstel te verkrijgen. De blijkbaar effectieve aanwijzingen en instructies heb ik... Deskundig, stimulerend, relativerend en met goede oefeningen is mij aangegeven wat ik kan doen om maximaal mogelijk herstel te verkrijgen. De blijkbaar effectieve aanwijzingen en instructies heb ik telkens opgevolgd met als effect dat ik circa 6 maanden na het oplopen van een gecompliceerde knieblessure weer heel aardig kan sporten.

John

Persoonlijke benadering, goede uitleg, voel me serieus genomen, afspraken (zoals nabellen) worden nagekomen.

Ben Spitman

Zeer flexibel qua tijdsplanning behandeling en deskundig.

Renee Jaarsma

Altijd een extra stapje doen (brieven specialisten), meedenken over second opinion na teleurstellend traject ziekenhuis