Je kunt met een gerust hart daar na toe gaan.zeer goed
Het zijn allemaal goede therapeuten met hart voor de zaak. Ze besteden veel aandacht aan hun clienten. Het is er gezellig en de praktijk is zeer goed ingericht met goede apparatuur. Er worden goede...Het zijn allemaal goede therapeuten met hart voor de zaak. Ze besteden veel aandacht aan hun clienten. Het is er gezellig en de praktijk is zeer goed ingericht met goede apparatuur. Er worden goede afspraken gemaakt en daar is goede communicatie over. Fysio Rosier is werkelijk aan te bevelen.
Hoge deskundigheid en patientvriendelijkheid!
Deskundigheid, flexibel, makkelijk bereikbaar
Daniel van Dijk
Snelle reactie en inplanning van afspraken. Goede behandelingen met een positief resultaat
Ik vind Nol een super hulpverlener, hij staat altijd paraat en doet zijn best om mij extra goed te helpen.
Deskundig, betrokken,oplossingsgericht, flexibel.
Te korte behandeling. Weinig tijd voor persoonlijk gesprek.. 3 patiënten per uur kan volgens mij niet. Zeker niet je het ,, in en uitzwaaien erbij neemt”