Tessa

Evelien is een topper! Ze luistert goed naar je, laat je eigen op je gemak voelen en denkt zeer goed met je mee. Alle mogelijkheden legt ze uit en kijkt samen met jou wat het beste voor jou is

Robert Hoes

Fijne persoonlijkheid, doeltreffende behandeling van mijn hamstring blessure.

S

Je wordt serieus genomen en de huiswerk die je op krijgt werken goed

H.T. van der Wardt

Goede bejegening/behandeling. Vriendelijk en deskundig en begripvol

Yvon

Ze heeft heel goed naar mijn klachten geluisterd en heeft heel goed onderzoek gedaan waardoor het komt.
daarna heet ze goede oefeningen gegeven en mij tips gegeven hoe ik mijn arm weer terug kan zetten. ik was al bij een andere fysiotherapeut geweest maar daar werd mijn arm alleen maar erger.
top Marijke

Cocky

De communicatie was héél duidelijk. Er werd heel goed geluisterd. Soms had ik extra pijn bij mijn rug of been. Daar werd dan ook gehoor en behandeling aangegeven. Het waren steeds heilzame acties.... De communicatie was héél duidelijk. Er werd heel goed geluisterd. Soms had ik extra pijn bij mijn rug of been. Daar werd dan ook gehoor en behandeling aangegeven. Het waren steeds heilzame acties. Ik zou graag elke week willen komen! Ga nog vragen bij de GGZ wat de mogelijkheden zijn.