Gerard

Alles verliep soepel en in vertrouwen wederzijds

Wim van Laar

Hij nam mijn klachten serieus en heeft naar vemogen lokaal behandeld.

A. W. van Muijlwijk

Bij het starten van de behandeling kon ik bepaalde bewegingen met mijn arm alleen met ernstige pijn uitvoeren.
Deze bewegingen kunnen nu klachtenvrij uitgevoerd worden

Hans van der Velden.

Grote aandacht van de therapeute en duidelijke voorspellingen wat de behandeling met je gaat doen , die na enkele weken zeker tot hun recht kwamen. verlossing van pijn is een van de fijnste dingen... Grote aandacht van de therapeute en duidelijke voorspellingen wat de behandeling met je gaat doen , die na enkele weken zeker tot hun recht kwamen. verlossing van pijn is een van de fijnste dingen die een mens meekan maken en de behandeling en oefeningen die je doet komt men zelf nooit achter. Dan kwam er ook nog eens bij dat het enorm gezellig was en leuke en vrolijk personeel. Dank U wel Fysio v.d. Berge uit Culemborg.

J. Heijink

Bij de intake (vanwege een ernstige zweepslag) werd ik terugverwezen naar de huisarts (de fysiopraktijk regelde per direct een afspraak). Ik bleek na weer een doorverwijzing naar radiodiagnostiek in... Bij de intake (vanwege een ernstige zweepslag) werd ik terugverwezen naar de huisarts (de fysiopraktijk regelde per direct een afspraak). Ik bleek na weer een doorverwijzing naar radiodiagnostiek in het het ziekenhuis geen trombose te hebben. Zowel huisarts als radioloog in het ziekenhuis waren positief over de actie van de fysiopraktijk. De behandeling daarna door de fysiotherapeut bleek doeltreffend en zorgde (mede) voor een voorspoedig herstel.

yves55

De fysiotherapeut luistert heel goed naar mijn chronische klachten en probeert zo goed mogelijk de situatie te stabiliseren.