De fysiotherapeut luistert goed naar degene die met problemen komt, legt goed uit waarom bepaalde oefeningen nodig zijn en neemt deze rustig met je door.
Deskundig
Voelde me gehoord, was ook erg deskundig, ook wat adviezen betrof. Helaas moest ik behandeling staken, vanwege operatie in het te behandelen gebied. Verdere behandeling zou niet goed zijn. Hoop na...Voelde me gehoord, was ook erg deskundig, ook wat adviezen betrof. Helaas moest ik behandeling staken, vanwege operatie in het te behandelen gebied. Verdere behandeling zou niet goed zijn. Hoop na operatie behandeling weer te kunnen oppakken.
Diverse keren bij hem onder behandeling geweest. Altijd correct, geeft goede informatie. Als hij verdere behandeling niet ziet zitten stuurt hij je door naar een specialist, in mijn geval een...Diverse keren bij hem onder behandeling geweest. Altijd correct, geeft goede informatie. Als hij verdere behandeling niet ziet zitten stuurt hij je door naar een specialist, in mijn geval een neuroloog. Van de neuroloog kreeg hij zelfs een complimentje dat hij de situatie goed had ingeschat.
IK KREEG DUIDELIJK TE HOREN WAT E R AAN DE HAND WAS EN DE OEFENINGEN DAAR HEB IK HEEL VEEL AAN.IK DOE DE OEFENINGEN ELKE DAG.DE MENSEN WAAR IK GEWEEST BEN WAREN ERG EN ERG AARDIG EN DUIDELIJK. .
De hele begeleiding vond ik prettig, goed en deskundig.
Deskundige fysiotherapeut, weet klachten te vertalen in behandeling, durft belastende behandeling uit te proberen, schakelt snel als blijkt dat behandeling niet het gewenste effect heeft,...Deskundige fysiotherapeut, weet klachten te vertalen in behandeling, durft belastende behandeling uit te proberen, schakelt snel als blijkt dat behandeling niet het gewenste effect heeft, ondersteuning door oefeningen voor thuis via de zorgapp is top.
Vera Root
Zij was/is ontzettend kundig, uitleggend, vriendelijk, meelevend en meedenkend.