Vertrouwen wekkend contact, behandeling en oefeningen hebben goed ondersteund en klacht verlicht.
Maaike Noorda us
Daadkrachtig, professioneel, vriendelijk, de communicatie is prima
Persoonlijk, veel oefeningen voor thuis aan de hand van de app.
Ze was uitermate vriendelijk en nam alle tijd voor uitgebreide diagnostiek en behandeling
Hij luisterde en gaf behandeling/ advies waar ik direct resultaat / vooruitgangvan merkte
Betreft t serieus nemen van de klacht en de holistische benadering
ahlam
Dick Bouwman neemt mijn knieklachten zeer serieus. Elke les geeft hij oefeningen waar ik baat bij heb, daarnaast zorgt hij ervoor dat het niet teveel word in een keer. Ik was heel angstig om...Dick Bouwman neemt mijn knieklachten zeer serieus. Elke les geeft hij oefeningen waar ik baat bij heb, daarnaast zorgt hij ervoor dat het niet teveel word in een keer. Ik was heel angstig om geopereerd te worden, maar door Dick zijn begeleiding hoeft dit wellicht niet meer. Ik zou hem daarom ook zeker aanraden.
Alles helemaal bij deze praktijk: de expertise van de fysiotherapeut, het maken van een snelle afspraak, de netheid van de praktijk en zelfs deze kleine enquête ;)
Ik vond haar heel aardig, kreeg nuttige oefeningen en die helpen me ook als ik weer pijn heb. En het is ook veel verbeterd.
Vertelt wat hij bemerkt bij de behandeling en legt uit wat dit betekent. Luistert goed en geeft goede adviezen en oefeningen om de klachten te verhelpen.