Twee bezoeken is naar mijn mening te weinig om een hoger cijfer te geven.
Veel besproken over theorie van mijn probleem. Ik had liever in de praktijk meer oefeningen gezamenlijk gedaan waardoor het voor mij duidelijk was hoe ik de spieren kon aanspannen.
Vakkundigheid en luisterend oor
Als iemand dezelfde klachten heeft als ik, en daar hulp bij zoekt.
Zie vorige vragen
Super aardige medewerkers en goed bereikbaar qua contact via mail of email.
M.
Hij had zijn eigen behandelplan en wilde zich niet aanpassen aan het behandelplan van de verwijsbrief terwijl ik aangaf dat ik dat plan wenste te volgen en niet het zijne. Hij had daar ook geen tijd...Hij had zijn eigen behandelplan en wilde zich niet aanpassen aan het behandelplan van de verwijsbrief terwijl ik aangaf dat ik dat plan wenste te volgen en niet het zijne. Hij had daar ook geen tijd voor terwijl ik ruim van te voren had aangeven wanneer ik terug zou komen van de knieoperatie. Aangeven was dat de eerste 10 dagen het eindresultaat bepaalden, hij had pas tijd na dag 14!
N.Loukili
Mijn fysiotherapeut is meer dan alleen een fysiotherapeut ze luistert goed na je en helpt je met meerdere dingen geeft super goede adviezen. Ik ben dik te vrede met haar, zou haar zeker aan iedereen...Mijn fysiotherapeut is meer dan alleen een fysiotherapeut ze luistert goed na je en helpt je met meerdere dingen geeft super goede adviezen. Ik ben dik te vrede met haar, zou haar zeker aan iedereen aanraden.