Meer diverse oefeningen voor mijn schouder dan bij mijn vorige fysio. Schouder is in meerdere richtingen versterkt, waardoor turnen nu veel beter gaat.
Ik ben pas één keer geweest, dus kan daar geen duizelig oordeel over geven.
Vriendelijkheid en betrokkenheid. Vooruitgang.
E.M Belmakrane
Mijn fysiotherapeut luistert ook heel goed naar mij en heel vriendelijk
Ineke oudijk
Hij nam me zeker serieus maar de beoordeling van de radioloog was niet goed, dus wat versleten is daar doe je weinig, maar Freek gaf me verlichting door massages en oefenen ging niet goed vandaar de...Hij nam me zeker serieus maar de beoordeling van de radioloog was niet goed, dus wat versleten is daar doe je weinig, maar Freek gaf me verlichting door massages en oefenen ging niet goed vandaar de massages.
Arian Prins
Andrea Hoogland is vriendelijk en deskundig en houdt van om via een gesprek of een voorbeeld de behandeling duidelijk te maken en ik kom graag .
Ik had na de behandeling meer klachten dan voor de behandeling. Welke soms dagen aanhield.
M. Scheevelenbos
Serieus en betrokken. Vriendelijk en steeds goed gehumeurd.
Ik heb vooral oefeningen gedaan in de oefenzaal. En kreeg de indruk bij elke oefening voldoende te worden gecorrigeerd. De betreffende oefeningen waren voor mijn gevoel een logisch gevolg op...Ik heb vooral oefeningen gedaan in de oefenzaal. En kreeg de indruk bij elke oefening voldoende te worden gecorrigeerd. De betreffende oefeningen waren voor mijn gevoel een logisch gevolg op de dagnose.
Een betrokken en deskundige fysiotherapeut en daarnaast heel vriendelijk.