Kon goed met mijn fysiotherapeut praten en ook lachen, vind ik heel belangrijk
Hij luisterde goed en besprak samen met mij, hoe hij de behandeling wilde doen.En of ik daarmee mee eens was,en of ik nog wensen had.Om te verbeteren.
Positief naar de patiënt toe en langzaam aan werken naar volledige herstel Dat staat voorop
Als een collega of familielid ongeveer dezelfde klacht(en) zou hebben
Snel plek en er werd goed geluisterd juiste behandeling
Zoals in de vorige vragen werd gevraagd nam zij min seriues en bepaalden samen het behandeltraject
Ik ben erg blij met de hulp die ik gekregen heb en ben erg tevreden met deze praktijk. Wachttijd en afstand zou een afweging kunnen zijn om eventueel ergens anders heen te gaan of iemand anders aan...Ik ben erg blij met de hulp die ik gekregen heb en ben erg tevreden met deze praktijk. Wachttijd en afstand zou een afweging kunnen zijn om eventueel ergens anders heen te gaan of iemand anders aan te bevelen.
Kordaat, stelt juiste vragen en geeft goede behandeling.
Betrouwbaar, heel deskundig zeer communicatief, duidelijk aanpak in overleg, heeft humor, altijd op tijd.