Behandelingen en begeleiding super goed echt fantastisch geholpen ??????????????
Benadering en wijze van behandelen.
Bevlogen fysiotherapeut, die mijn casuïstiek zelf ook als uitdaging zag
Bert Hartkamp
De fysiotherapeuten van FysioVisiq zijn vriendelijk, adequaat, zorgvuldig en vakbekwaam.
Het overleg prettig over de behandeling. Ook mijn wensen en aanbevelingen van mij naar de behandelaar liep fijn. Ja, ik vond de 9 behandelingen heel goed. Heel fijn ook de oefeningen op mijn...Het overleg prettig over de behandeling. Ook mijn wensen en aanbevelingen van mij naar de behandelaar liep fijn. Ja, ik vond de 9 behandelingen heel goed. Heel fijn ook de oefeningen op mijn computer. Ben heel tevreden. Het resultaat is bijna geen pijn meer! Ik raad jullie bij kennissen dan ook aan !
Goed luisteren vriendelijk en duidelijk
Bij oncologiepatienten.
Arjan van der Weiden
Ze neemt heel goed de tijd voor je en stelt je ook gerust
Jon
Super geholpen. Ondanks drukke tijd werd ik redelijk snel geholpen. Voor specifieke behandeling naar andere specialist binnen de praktijk doorgestuurd. Geweldig geholpen
Goede begeleiding, goede oefeningen, heeft heel goed bijgedragen aan mijn herstel.