Goed luisteren. Goede afweging gemaakt. Behandeling was succesvol.

Ik heb de behandelingen zelf altijd als prima ervaren. Echter heb ik deze maand een onderzoek gehad in het ziekenhuis. Daar kreeg ik de vraag waarom ik nooit ben doorgestuurd naar een orthopeed.... Ik heb de behandelingen zelf altijd als prima ervaren. Echter heb ik deze maand een onderzoek gehad in het ziekenhuis. Daar kreeg ik de vraag waarom ik nooit ben doorgestuurd naar een orthopeed. Doordat dit nooit is gedaan ben ik een scoliose behandeling misgelopen. Dit neem ik de desbetreffende fysiotherapeut wel kwalijk. Dit is helaas niet meer terug te draaien. Te goed van vertrouwen geweest. Maar de fysiotherapeut zal heus andere wel goed helpen

De deskundigheid en vakbekwaamheid waarmee hij de klacht aanpakte, heeft er uiteindelijk toe geleid dat de kwaal zo goed als verholpen is.

Prettig en deskundig Freek kan t niet helpen dat t resultaat een 6 is

All his behaviour, empathy, personality, knowledge, professional attitude, and results

Ik word serieus genomen met mijn klachten en kan altijd met vragen bij de fysiotherapeut terecht

Geen juiste diagnose gesteld. Is ontsteking en gaat niet over met fysio. Bindweefsel ook behandeld zonder te melden dat dit pijnlijk blijft aanvoelen een paar dagen. Probeerde vertrouwen te houden,... Geen juiste diagnose gesteld. Is ontsteking en gaat niet over met fysio. Bindweefsel ook behandeld zonder te melden dat dit pijnlijk blijft aanvoelen een paar dagen. Probeerde vertrouwen te houden, maar voelde dat pijn niet veel minder werd.

Ik heb goed advies en een geweldige behandeling gehad.