Omdat je niet alleen wordt behandeld maar met meerdere tegelijkertijd. Hierdoor heb je het gevoel maar iets te doen

Deskundigheid, goed luisteren en altijd vriendelijk. Bovendien gezellig tijdens de behandeling.

Vriendelijke houding, neemt de tijd om te luisteren.

Ik denk dat ik mij beter zou laten informeren over een therapeutische instelling die meer gespecialiseerd is

Ina

Onpersoonlijk. Na 2x fysio kon ik niet meer lopen. Bleek een losse wervel in mn rug te zijn. Ik vond t meer n sportschool met n personsl trainer. Ben echt niet tevreden. Ook totaal niet gevraagd... Onpersoonlijk. Na 2x fysio kon ik niet meer lopen. Bleek een losse wervel in mn rug te zijn. Ik vond t meer n sportschool met n personsl trainer. Ben echt niet tevreden. Ook totaal niet gevraagd waarom ik niet meer kwam na 2 x.

Ze is heel betrokken,deskundig,eerlijk en ze motiveert!

Gabi

Mevr. Oudijk was heel duidelijk in welke doelen haalbaar op dat moment haalbaar zijn en wat ik vooral nog niet moest omdat het een averechts effect kon hebben. Dat was heel prettig omdat ik vaak te... Mevr. Oudijk was heel duidelijk in welke doelen haalbaar op dat moment haalbaar zijn en wat ik vooral nog niet moest omdat het een averechts effect kon hebben. Dat was heel prettig omdat ik vaak te hard van stapel loop.