Luistert goed , is rustig, heeft voldoende aandacht en let goed op mij. Ze voelt mij goed aan.
Vakkundig en meet goed tussendoor of er tijdens de behandeling verbetering is of niet.
Trudy Groen
De menselijke en serieuze benadering van Theo is top. Hij werkte een tijd in Bleiswijk, daar heb ik Theo leren kennen en met hem meegegaan naar Gouda dat zegt wel veel denk ik.
Nvt
Ze was bijzonder aardig, geduldig, kon goed luisteren, stelde mij op mijn gemak, deed het onderzoek heel goed en ze gaf mij de geruststelling, dat er winst te behalen was. En de winst is er. Vandaar...Ze was bijzonder aardig, geduldig, kon goed luisteren, stelde mij op mijn gemak, deed het onderzoek heel goed en ze gaf mij de geruststelling, dat er winst te behalen was. En de winst is er. Vandaar mijn enthousiasme.
Marije is erg vriendelijk en sociaal, en weet waar ze over praat
Ze kon wilde me niet behandelen, ik moest eerst met de huisarts overleggen.
Empatisch en eerlijk. ?? Antwoord op vraag 7; resultaat behandeling lag niet aan fysio maar aan het lichamelijke probleem. ??
Will
Ik had na de eerste behandeling en op gegeven oefeningen na een week al minder klachten hij was duidelijk en professioneel
Kirsten is enthousiast en ze weet waar ze het over heeft. Ze heeft goede en fijne oefeningen gegeven die (deels) hebben geholpen. Ik heb de consulten erg fijn gevonden. Ook die tijdens de...Kirsten is enthousiast en ze weet waar ze het over heeft. Ze heeft goede en fijne oefeningen gegeven die (deels) hebben geholpen. Ik heb de consulten erg fijn gevonden. Ook die tijdens de lockdown telefonisch plaats hebben gevonden.