Ine van Hooidonk

De fysiotherapeut was heel rustig en legde duidelijk uit wat er aan de hand zou kunnen zijn. Na 4 ( of 5) behandelingen heeft hij mij terug verwezen naar de huisarts. Hij nam op tijd de beslissing... De fysiotherapeut was heel rustig en legde duidelijk uit wat er aan de hand zou kunnen zijn. Na 4 ( of 5) behandelingen heeft hij mij terug verwezen naar de huisarts. Hij nam op tijd de beslissing dat verdere behandeling door hem zinloos was.Inmiddels ben ik bij een orthopeed geweest en zijn mijn klachten zo goed als verdwenen.

Spontaan om mee om te gaan. Goed in z'n werk. Ben al een eind op weg naar volledig herstel van een hielbeenbreuk, maar door de schroeven in mn voet lig ik stil, en zijn we gestopt met fysio.... Spontaan om mee om te gaan. Goed in z'n werk. Ben al een eind op weg naar volledig herstel van een hielbeenbreuk, maar door de schroeven in mn voet lig ik stil, en zijn we gestopt met fysio. Hopelijk als de schroeven verwijderd worden ga ik zeker weer terug, en dan weer bij Theo van Spanje.

Martin

Deskundig, communicatief en prettig in de omgang.

Omdat hij het niet helemaal vertrouwde wilde hij dat er eerst een Orthopeed naar zou kijken.

Als iemand een fysio zoekt voor schouder- en rugklachten

Meja Van Den Berg

Voel me serieus genomen en ze denkt in oplossingen en ik durf eerlijk te zijn