E. M. de Bock

Heel goed overleg ook via email. Prima adviezen en eerlijk teruggestuurd naar huisarts.

inge v dijk

Ze begrijpt mijn wil om conditie te verbeteren/zo goed mogelijk houden(ondanks dat de neuro het onzin vond)

An Langeveld

Andrea is zeer deskundig zij ging op vakantie ik kreeg Anita minder inlevend voor mijn probleem en het intapen ik ben ook maar gestopt.

Saskia hoogendoorn

Zij was zeer geïnteresseerd in de persoon, en je voelt je absoluut geen nummer. Zij begreep het probleem en heeft me ook advies gegeven, wat te doen bij aanhoudende klachten. Begreep ook waarom ik... Zij was zeer geïnteresseerd in de persoon, en je voelt je absoluut geen nummer. Zij begreep het probleem en heeft me ook advies gegeven, wat te doen bij aanhoudende klachten. Begreep ook waarom ik niet kwam op een afspraak en dat vond ik ook erg fijn en vroeg de keer erop hoe het ging. dus een hele dik verdiende 9 van mij.

Mandy Mes

In een korte tijd zo ver gekomen dat ik weer pijnloos door kan!

J.Collignon

Een kundig en goede therapeut.
Goed in de omgang! Top.

Karin

In twee behandelingen was ik van mijn klachten af. Vakkundige aanpak!

David

Luisterde goed naar mijn klacht. Duidelijk advies. gevoelsmatig behandelde hij niet onnodig lang door.

Lilian van der Poel

Deskundig en met aandacht. En er moet altijd iets te leren blijven, dus om scherp te blijven een 8 ;)