Frans Polet

Aandacht en tijd voor het gezamenlijk analyseren van de problematiek.
Duidelijke instructie m.b.t. de oefeningen (zowel tijdens de behandeling als videobegeleiding thuis)
Het verschaffen...
Aandacht en tijd voor het gezamenlijk analyseren van de problematiek.
Het verschaffen van inzicht (met behulp van 'attributen', dus op didactisch gerichte wijze) wat het effect van bepaalde lichaamshoudingen/bewegingen op spieren/gewrichten is.

In staat tot 'out of the box' denken. Behalve de fysieke aspecten werd mij ook he3ldere informatie gegeven over de evolutionaire ontwikkeling van ons spieren- en gewrichtenstelsel.(functional movement).

Petra barendregt

Iets beter dan goed .... is een acht !

Wim

Hielspoor heeft veel tijd nodig, en diverse soorten van behandelingen zijn toepasbaar, dus voor de keuze van de praktijk + behandeling een 7

Mieke Pollepieke

Omdat hij weet en begrijpt waarvoor ik kom. Hij kent mij en bespreekt de behnadeling en thuisoefeningen goe door.

Kees Bots

Er werd op elk moment goed rekening gehouden met wat ik individueel aankan.

Kim

Ik voelde me meteen serieus genomen en gerust gesteld

R. Tusveld

Omdat ik in het begin veel pijn had en na een aantal behandelingen en oefeningen er bijna helemaal vanaf ben.
Nu heeft het nog even zn tijd nodig om helemaal te helen.
Maar ik mag altijd...
Nu heeft het nog even zn tijd nodig om helemaal te helen.
Maar ik mag altijd terug komen mocht het weer gaan zeuren.??
En een zeer aardige Therapeut.
Daarom een 10????

Mvg.
Richard

B

Goed dat er ondanks afwezigheid van sommige mensen goede vervanging is geregeld. Zijn niet altijd helemaal op de hoogte van de gedane oefeningen en vorderingen. Fijn dat er veel moeite wordt gedaan... Goed dat er ondanks afwezigheid van sommige mensen goede vervanging is geregeld. Zijn niet altijd helemaal op de hoogte van de gedane oefeningen en vorderingen. Fijn dat er veel moeite wordt gedaan om ook bij lastige tijden goed in te plannen