A)kan goed luisteren; b) indien gewenst wordt behandeling aangepast; c) deskundig; d) toegankelijk
C van Kooten
Contact is goed, deskundigheid,
Jan Koole
Ik ben behandeld door een stagiaire, die regelmatig contact had met de fysiotherapeut over de behandelwijze. Nog een beetje voorzichtig bij de start van de behandelingen maar leerde snel. Kortom het...Ik ben behandeld door een stagiaire, die regelmatig contact had met de fysiotherapeut over de behandelwijze. Nog een beetje voorzichtig bij de start van de behandelingen maar leerde snel. Kortom het kan een goede fysiotherapeut worden.
Nicolette Kral
Ik baal gewoon dat ik nog steeds dezelfde klacht heb
Knie
Ik werd goed behandeld en er is goed gekeken naar de aard van mijn klachten. Juiste diagnose en behandeling was ik zeer bij gebaat
Corrie Rodenberg.
Grote betrokkenheid, zeer deskundig,heel veel oog voor de patiënt.
Arie Alphenaar
Heeft luisterend oor naar klachten van beperking en denkt mee deze te verbeteren
Anna
Deskundigheid, inzet en motivatie. In mijn (redelijk complexe) situatie heeft zij meerdere malen ingegrepen en - met succes - de juiste stappen ondernomen.