Ik voelde me serieus genomen. De resultaten van de behandeling zijn positief. Er werd gestreefd naar dat ik in de toekomst zelf de klachten zal kunnen verminderen of zelfs kan verhelpen....Ik voelde me serieus genomen. De resultaten van de behandeling zijn positief. Er werd gestreefd naar dat ik in de toekomst zelf de klachten zal kunnen verminderen of zelfs kan verhelpen. Mag dit niet het geval zijn is Freek altijd beteid, om weer een handje te heloen.
De betrokkenheid en deskundige uitleg.
Edwin van den Berg
Ik had veel last van mijn hiel / achilespees en ben behandeld met shockwave therapie met een redelijk goed resultaat. Ik ben niet geheel klachtenvrij, maar kan een stuk beter lopen dan dat ik binnen...Ik had veel last van mijn hiel / achilespees en ben behandeld met shockwave therapie met een redelijk goed resultaat. Ik ben niet geheel klachtenvrij, maar kan een stuk beter lopen dan dat ik binnen kwam.
Werd heel goed ontvangen en beleefd De behandeling waren hielp bij het opstaan en goede behandeling
Eerlijk advies, gedegen kennis van zaken, betrouwbaar en luisterde oprecht naar klachten.
Hugo Scholten
Snel op praktijk gericht met zeer snel resultaat behandeling na doelgerichte intake het betrof kaakfysio. Zeer bedankt
Alles werd heel duidelijk en goed uitgelegd.
ilyas
Freek is een goede fysiotherapeut legt dingen goed uit. En de oefeningen zijn allemaal van toepassing bij mijn klachten.
Dick Bouman kwam voor mij heel prettig over en heeft mij zorgvuldig behandeld!