Goed geluisterd. Goede adviezen op maat. Mogelijkheid oefeningen online te bekijken en te volgen. Behoud van eigen autonomie, geen betutteling.
Deskundigheid, goede communicatie, relaxed en recht door zee.
Marian Scholtmeijer
Mijn klachten worden serieus genomen en ik krijg informatie en ondersteuning om in de toekomst de klachten te voorkomen
Super goede therapeut, weet wat ie doet
H.P.Vos
Luisteren goed en geven realistisch advies
Ik geef deze beoordeling omdat mijn behandeling geen vast afgebakend traject kan zijn. Op dit moment heeft het geen nut om afspraken te maken maar is er indien nodig email contact om af te stemmen...Ik geef deze beoordeling omdat mijn behandeling geen vast afgebakend traject kan zijn. Op dit moment heeft het geen nut om afspraken te maken maar is er indien nodig email contact om af te stemmen wat wanneer zinvol is. Dat geeft mij de mogelijkheid om op het juiste moment eventueel weer een behandel afspraak in te plannen. Erg fijn dat dit zo kan.
Mijn klachten waren snel verholpen waardoor ik weer kon functioneren. Het contact was zeer prettig.
Nee moeilijk te zeggen sommige mensen hebben vaak commentaar op behandelaars en behandelinge en vaak weten ze alles al beter dus vandaar geef wel positief aan dat ik er blij mee ben
Prettig in de omgang. Legde goed uit wat ze deed.
Ans
Zeer enthousiaste meid., gezellug en zeer kundig. Luisterd ook goed naar jouw verhaal en past daar een programma op aan. Ben zeer tevreden