Hij luistert, vraagt, overlegt, neemt mij serieus en door zijn behandeling heb ik letterlijk en figuurlijk stappen gemaakt. Daarnaast is hij vriendelijk en correct.
Ik krijg voldoende tijd om mijn klachten te bespreken, na de behandelingen voel ik mij stukken beter. Ik mag altijd bellen voor een afspraak zonder verwijzing.
Ik kon - ondanks volle agenda - dezelfde dag na sluitingstijd nog terecht. Daarnaast had ik 10 jaar geleden ivm behandeling reeds een meer dan positieve ervaring. En die ervaring is ongewijzigd
Heel eerlijk en nam de tijd om ook goed naar Mij te luisteren Ik heb alle vertrouwen in haar .
Jeanet Mooij
Veel kennis en ervaring over mijn klacht.
Goede behandeling. Ik vond alleen het intake gesprek erg duur €105,-, en volgens mij kan dat een stuk korter en makkelijker. Maar dat is waarschijnlijk voor uw verdienmodel
De fysio is ontzettend aardig en behulpzaam. Ben goed geholpen, voelde me goed begrepen.
De fysiotherapeut vertelde een duidelijk en helder verhaal over de mogelijke oorzaken van mijn klachten en over de behandeling daarvan
Duidelijke uitleg, open en eerlijk, gaat voor een goed eindresultaat
De rust en het luisterende oor, maar ook de gezelligheid tijdens het sporten.