Klacht deels verholpen. Voldeed helaas niet aan waar ik op hoopte. Samen overeengekomen om door te gaan met ingeslagen weg en even aan te kijken hoe het verder gaat.
Snel geholpen duidelijke oefeningen en goede behandeling.
Prettig in de communicatie; denkt met je mee; komt deskundig over
Het heeft me goed gedaan. Mn man en ik hebben goede begeleiding gehad. Het was echt ook doorzetten met alles.
Judith van Laere
Deborah is een heel fijne en kundige fysiotherapeute. Rustig, legt duidelijk uit maar stelt ook vragen en maakt een praatje. Zou haar aan iedereen aanbevelen! Zwarte tape werkt echt supergoed en de...Deborah is een heel fijne en kundige fysiotherapeute. Rustig, legt duidelijk uit maar stelt ook vragen en maakt een praatje. Zou haar aan iedereen aanbevelen! Zwarte tape werkt echt supergoed en de oefeningen zijn ook fijn en duidelijk.
Ze is heel kundig en doet haar werk erg serieus.
Je ziet vooruitgang in het proces. Heel duidelijk naar mij toe en helpt enorm met oefeningen
De Fysiotherapeut was heel goed, alleen mijn kwaal kon ze niet verhelpen. Ik heb uiteindelijk een prik gehad en die werkte goed.
Hij luisterde goed en had interesse naar mijn kind en mijzelf om zo het probleem op te lossen.
Ze is vriendelijk, duidelijk, meelevend, deskundig en stimulerend en een fijn mens.