Ze luistert goed en helpt zeker mee om klachten te verminderen??
Ester
Sandra luistert en adviseert, is altijd vrolijk en maakt ruim de tijd voor je. Het voelt vertrouwd en ze geeft een eerlijke mening over eventueel doorverwijzen.
Inge
Ze is zeer vakkundig
Hij geeft duidelijke uitleg en stelt reële doelen. Dat is ( nog) geen goed resultaat heb ligt niet aan hem, maar aan mijn lichaam. Ik ben voor mijn linker schouder behandeld en nu ben ik voor mij...Hij geeft duidelijke uitleg en stelt reële doelen. Dat is ( nog) geen goed resultaat heb ligt niet aan hem, maar aan mijn lichaam. Ik ben voor mijn linker schouder behandeld en nu ben ik voor mij rechter schouder bij een chirurg onder behandeling en heb ik mijn linker schouder even zelf in hold gezet
De betrokkenheid. De uitleg en het resultaat
Omdat zij deskundig is en erg aardig
Wel mbt fysio maar niet mbt het sporten in de zaal.
Wanneer ik vragen zou krijgen over de wijze waarop mijn kwaal is aangepakt
Gewoon goed
Ze was erg bekwaam en heeft mij veel oefeningen en uitleg gegeven om wat en waarom ik de oefeningen moet doen om beter te worden. Ik moet nu verder oefeningen doen om hopelijk de pijn aan mijn...Ze was erg bekwaam en heeft mij veel oefeningen en uitleg gegeven om wat en waarom ik de oefeningen moet doen om beter te worden. Ik moet nu verder oefeningen doen om hopelijk de pijn aan mijn rechterarm echt weg te krijgen.