Persoonlijke aandacht, gerichte oefeningen, no nonsense.
Michael van der Poel
Sharon ging samen met mij kijken naar mijn doelen. Op basis van deze doelen is het plan uitgezet, van het moment dat ik lastig kon lopen (leren goed te lopen) tot het versterken van de spieren bij...Sharon ging samen met mij kijken naar mijn doelen. Op basis van deze doelen is het plan uitgezet, van het moment dat ik lastig kon lopen (leren goed te lopen) tot het versterken van de spieren bij de fitness. Uiteindelijk het doel om te kunnen rennen en de kracht terug te krijgen behaald. De oefeningen die ik heb gedaan doe ik nog steeds op mijzelf om verder aan te sterken in de benen.
Duidelijk, rustig, geduldig en luistert naar je en heeft veel kennis van zaken
Kundig en vriendelijk.
Zie voorgaande beoordelingen. Ik werd serieus genomen en voelde me gehoord. Het succes is helaas niet geweldig.
Mijn klacht kon helaas niet door fysiotherapie opgelost worden,ik moest terug naar de huisarts.
Haar gedegen en
N en klantvriendelijke aanpak.
M.H. den Braber
Duidelijke uitleg en goed de mogelijkheden voor mij besproken. zeer individueel gericht, prima