Als iemand hier in de buurt woon en hij weet naar mijn idee waar hij het over heb enbgeef goede uitleg.
Hafsa Benaissa
Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het hele traject. Elke sessie is er een terugkoppeling naar de voortgang. Advies op maat. Andrea durft kritisch te zijn naar mijn handelen
Hein
Een fysiotherapeute met enorme ervaring, no nonsense, enthousiast, helder, duidelijk..............een topper. complimenten!
Dick heeft erg veel ervaring en is voor mij (tot nu toe in ieder geval) in staat om afwisseling en opbouw in de oefentherapie aan te brengen. Bij deze vraag heb ik een 5 ingevuld: Besprak de...Dick heeft erg veel ervaring en is voor mij (tot nu toe in ieder geval) in staat om afwisseling en opbouw in de oefentherapie aan te brengen. Bij deze vraag heb ik een 5 ingevuld: Besprak de fysiotherapeut steeds de voortgang en de resultaten van de behandeling/begeleiding met u? Dit doet Dick niet concreet en ik heb wel behoefte om het verdere behandelplan voor de komende tijd door te spreken.
Positieve ervaring mbt aanpak maar probleem is waarschijnlijk (nog) niet door physio te verhelpen.