Karel

Positief. Bijzondere kleding, snelle levering, persoonlijk.

Klantgerichte benadering vanuit één persoon.

Eventueel combinatieadvies (vanuit winkel is passendheid beter te beoordelen dan vanaf website). Wellicht versterkt dit ook de combinatieverkopen. Verder zou wasadvies voor kleding iets kunnen... Eventueel combinatieadvies (vanuit winkel is passendheid beter te beoordelen dan vanaf website). Wellicht versterkt dit ook de combinatieverkopen. Verder zou wasadvies voor kleding iets kunnen toevoegen.

inge

Gaaf - Valkenburg

Mooie collectie en ’s ochtends rond 11 uur besteld, de volgende dag al in huis. Je hoeft de deur gewoon echt niet meer uit!

monique

Broek wat ik zocht toch nog gevonden!! en ook nog de beste prijs!! bedankt!!

Snelle reactie en mooie sale 50%

Moon

Aantal keren nu online besteld op deze site

Snelle en correcte levering

Jaco

Order prima gegaan

order prima gegaan

Snelle service, perfecte levering

2 jurkjes g-star gekocht. Op andere sites nog niet in de aanbieding, hier wel! Nu dus 2 jurkjes voor hetzelfde bedrag één jurkje op een andere site.

Ccoelingh

Gorde ervaring, alleen jammer dat ik een paar dagen moest wachten op mijn bestelling

klantvriendelijk mailcontact over de status vd bestelling

jan

Prima bedrijf

prima bedrijf

ilse

De eerste keer iets besteld via jullie site en zeer tevreden .ook nog over de prijs. bij jullie koste het 107€ inclusief verzending hier in belgie 160€! en zelf om gaan . ik ga zeker meer op jullie... De eerste keer iets besteld via jullie site en zeer tevreden .ook nog over de prijs. bij jullie koste het 107€ inclusief verzending hier in belgie 160€! en zelf om gaan . ik ga zeker meer op jullie site kijken

de eerste keer iets besteld via jullie site en zeer tevreden .ook nog over de prijs.
ik ga zeker...
ik ga zeker meer op jullie site kijken

geen tips