Greet

Overzichtelijke website, snelle levering

Zie boven

Vriendelijk & hulpvaardig

Produkt naar huis opgestuurd omdat de maat niet meer voorradig was in de winkel.

Caroline

Prima, maar kan makkelijk verbeterd worden door verstrekken info op site.

Kleuren goed beschrijven bij de items. Dacht ‘n zwarte broek te kopen, bleek bij uitpakken donkergroen.
Ook retouren niet helemaal duidelijk beschreven, waardoor ik moest bellen. Werd prima geholpen, maar kan makkelijker.

Ik was op zoek naar een specifieke mis mosh broek, die nergens meer verkrijgbaar was. Gelukkig hadden jullie het op voorraad.

Leuke webshop

Nvt

L.Ikink

Zeer goede en snelle service. Als ik ooit nog weer iets zoek kijk ik zeker eerst bij dit bedrijf. Top!

Snel en goed!

Neen

Johan

Perfecte en snelle levering

Utrecht

Uitstekende service, mooie artikelen én een heel mooie verpakking van het pakket!

Mooie verpakking

Ik vind PostNL een rotbezorger, maar daar kan de leverancier niets aan doen

Judith

Mooi bedrijf

Hele snelle levering

Nvt

Goede ervaring, snelle levering.
Heb gekozen voor een achteraf betaling. Dit heb ik direct gedaan, hoop dat het bedrag ook bij u is binnengekomen.
Wanneer ik weer eens in Valkenburg ben...
Goede ervaring, snelle levering.
Wanneer ik weer eens in Valkenburg ben (komen we regelmatig) loop ik zeker binnen.

nee

nee