Anja Snoeren

Goede Service.

Heel klantvriendelijk

nee

Ik kocht een jurk. Bij ontvangst bleek deze behoorlijk anders dan op de site. Onderaan zat een brede witte strook. Op de afbeelding op de site was deze strook niet aanwezig. Ik zou de jurk zo nooit... Ik kocht een jurk. Bij ontvangst bleek deze behoorlijk anders dan op de site. Onderaan zat een brede witte strook. Op de afbeelding op de site was deze strook niet aanwezig. Ik zou de jurk zo nooit besteld hebben. Helaas waren de retourkosten voor mijn rekening. Het bedrijf beroept zich op de mededeling op de site dat afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Ik zal er niet meer bestellen. Ik ontvang graag wat ik zie.

Afbeeldingen controleren met de werkelijkheid.

Reactie Gaaf-valkenburg.nl:

Wij gebruiken de product afbeeldingen die wij van onze leveranciers ontvangen. Helaas moeten wij toegeven dat er inderdaad een afwijking in deze afbeelding was voor betreffend artikel. We willen ons... Wij gebruiken de product afbeeldingen die wij van onze leveranciers ontvangen. Helaas moeten wij toegeven dat er inderdaad een afwijking in deze afbeelding was voor betreffend artikel. We willen ons dan ook graag excuseren voor dit ongemak. Wat betreft het niet vergoeden van de retourkosten hebben wij een standaard beleid en kunnen we daar helaas geen uitzonderingen op maken.

Margaret

Snelle service. Pakketje paste door de brievenbus.

Snelle service

ik heb geen verbetertips

Snelle levering. Geen probleem om kleding terug te sturen.

Foto's verbeteren. In werkelijkheid zijn de kledingstukken anders dan op de gepresenteerde foto.

Gert

Zeer goed, de zending is perfect afgeleverd en het overhemd was keurig verpakt.

Goed en overzichtelijk en je kunt snel en gemakkelijk selecteren op een bepaald merk

Zeer positief. 's Middags besteld, de volgende dag in huis. En zonder verzendkosten.

Zeer snelle service.

gerry lubbelinkhof

Top! Belofte waar gemaakt. Voor 15.00 besteld en de volgende dag binnen. Keurig op de hoogte gehouden met track & trace code. Top, top en top!!!
Kom zeker weer terug....

Zeer goed en snelle levering!

Een aantal producten besteld , sommige bevielen goed en andere leken niet op de foto die gepresenteerd werd.

Klantvriendelijk

Foto's van de producten kunnen beter!

Snelle en nette levering. Alleen jammer dat je een retourzending zelf moet betalen.

Gratis retourzending aanbieden.

Reactie Gaaf-valkenburg.nl:

We begrijpen uw reactie ivm gratis retourneren, helaas zijn wij er te klein voor om dit gratis aan te bieden.