Overzichtelijke website, snelle levering.

Linda

Leuke site.

Fijne website en snelle levering

Gratis retourneren

Georgi

PME Legend riem besteld.Dit model heb ik alleen bij Gaaf-valkenburg.nl gevonden.

Makkelijk besteld,snel geleverd (vandaag besteld-morgen thuis)

Reactie Gaaf-valkenburg.nl:

Bedankt voor de terugkoppeling. Veel plezier met uw aankoop.

Anneke Wolfis

Heel goede service! Een besteld shirt er gratis bijgekregen omdat deze iets verkleurd was....nogmaals hartelijk dank!

Reactie Gaaf-valkenburg.nl:

Geen dank, We wensen u in ieder geval nog veel plezier met uw aankopen en hopelijk bevalt de jas ook goed.

Yvonne Dingsté

De winkel 1x bezocht in Valkenburg, heel leuk geholpen, goede adviezen, leuke collectie !

Ik heb de winkel 1x bezocht in Valkenburg: super leuke winkel en heel attent geholpen ! De collectie ook mooi en uitgebreid

Geen verbeterpunten, misschien 1 : kunnen jullie ook in Meppel een winkel starten ? ;-)

Reactie Gaaf-valkenburg.nl:

Dank voor het compliment. Meppel gaat een moeilijke worden. Wel gaan we binnenkort hoogstwaarschijnlijk verhuizen naar een grotere locatie zodat we wat ruimtelijker zijn en de collectie kunnen... Dank voor het compliment. Meppel gaat een moeilijke worden. Wel gaan we binnenkort hoogstwaarschijnlijk verhuizen naar een grotere locatie zodat we wat ruimtelijker zijn en de collectie kunnen uitbreiden.

Zeer positief!

Mooie aanbiedingen! Razendsnelle levering, ik kom zeker weer terug!

Reactie Gaaf-valkenburg.nl:

U bent altijd van harte welkom.

J.Potters

We komen als we in Valkenburg zijn regelmatig in de winkel, we worden altijd vriendelijk te woord gestaan.

misschien iets meer foto's van het product

Reactie Gaaf-valkenburg.nl:

Meer foto's zouden wij ook graag willen, maar we zitten helaas met een aantal beperkingen van onze webshop.

Anita Frijns

Prima kwaliteit prijsverhoging. Enthousiaste, aardige en zeer behulpzamelen bediening! Kortom topwinkel!

Klantvriendelijk

Dank je wel Anita.

B. Wierda

Heb ik al eerder gedaan, apart van dit form.,!

De snelheid waarmee de artikelen worden verzonden

Aantal keren gebeld, waarop voice mail, niet terug gebeld.
Computer met geladen artikelen niet op to date.

Joyce Schorren

Ervaring in de winkel is super!! Ondanks dat wij 300 km verder wonen shop er heel graag.
Voor het eerst via de website gekocht; ook deze ervaring is prima. Zelfs prijzen op de website aangepast en ondanks carnaval prima op de hoogte gehouden en snelle levering. 1 artikel is niet geleverd omdat het niet op voorraad was; hiervoor had wellicht nog alternatief kunnen worden aangeboden.

persoonlijk.

foto's op website zijn niet altijd even duidelijk bijv. m.b.t. stof ed. Wellicht goed om er korte beschrijving bij te geven?