Vera van de Pas

Zeer goed.

Zeer goede service.

Nee.

Prima leuke site gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. jammer van de wat trage koeriers dienst

sterk en goed verpakkingsmateriaal.

informatie van track en trace (koerier) heeft 2 dagen op zich laten.

Eerst vertrouwde ik het niet, omdat het voor mij een onbekende site was. Maar ik wou die havaiana slippers zo graag, en omdat ze nergens meer te bestellen waren heb ik het bij deze winkel gedaan.... Eerst vertrouwde ik het niet, omdat het voor mij een onbekende site was. Maar ik wou die havaiana slippers zo graag, en omdat ze nergens meer te bestellen waren heb ik het bij deze winkel gedaan. De slippers waren netjes op tijd binnen, en ik vond het fijn dat je via internet het pakketje kon volgen. Dat is toch wel een veilig gevoel

Netjes op tijd geleverd.

Eenvoudige bestelling, snelle levering.

Vlak voor betaling stond er nog 6,95 aan verzendkosten. Deze waren pas verdwenen bij de iDEAL-betaling. Is wat onduidelijk.

Syl

Behulpzaam, snelle levering! Helemaal tevreden. Kom regelmatig terug..mijn favoriete winkel.

Behulpzaam, snelle levering.

Jen

Zeer positief!

Tas was kapot, ik kreeg direct een nieuwe toegestuurd.

geen, misschien vindbaarheid van de site verbeteren. Ik kwam per toeval opde site terecht.

Wat een snelle service. Pakketje snel ontvangen helaas was de broek te groot. Maatvoering klopt niet altijd werd er bevestigd. Toch jammer dat je dan ruim 6 euro kwijt bent voor de retour zending.

Ze leveren super snel en op vragen gesteld via de mail krijg je ook vrijwel direct antwoord.

Retour zenden van spullen zou beter moeten kunnen. Ik zelf zal niet snel weer iets bestellen was ruim 6 euro kwijt om het retour te sturen. Vind ik niet echt klantvriendelijk.

MT

Afspraken netjes nagekomen. In de winkel vorig jaar een goed en eerlijk advies.