Gabinova

Jaap

Keurige levering, netjes verpakt.

Het product, schanskorven zijn van hoogwaardige kwaliteit

Aart Jan Woering

Klantvriendelijk en zeer oplettend

En op tijd geleverd.

Tandartspraktijk

Top, zoals je hoopt en verwacht bij het plaatsen van de bestelling

Extra zaken zoals knijptang werden gratis voorzien, dat vond ik top!

Aannemersbedrijf Gert Wittendorp bv

Goede service . Komen afspraken na.

Op tijd geleverd . Correcte levering. Gemotiveerd team.

Particulier

Heel positief, levering volgens afspraak ,minpuntje de tang maar miniem moeten gebruiken en is hiervoor wel kostelijk! 😡

Het materiaal voldeed volledig aan mijn verwachting! En zal indien er om gevraagd wordt zeker de gegevens van de firma doorgeven👍

Reactie Gabinova:

Geachte heer Bosmans,
Bedankt voor uw review. Zoals zojuist telefonisch besproken zit op de tang statiegeld van € 40,00. Als u de tang terug stuurt naar ons krijgt u dit bedrag terug gestort....
Geachte heer Bosmans,
mvgr
Team Gabinova

benny mergaerts

Zeer positief

snelle reactie en geweldige transporteur

Ronny Roelofs

Heel goed

Service is super, was zeer tevreden

Harm

Afspraken worden nagekomen

Frans Duijts

Vriendelijk en vakkundig personeel

Snelle en correcte afhandeling van bestelling

Te Velde

Prettig contact gehad met Gabinova. We hadden maatwerk schanskorven besteld. Snelle reactie en prijsopgave. Levering volledig volgens afspraak en datum. Tijdens het monteren nog een "speciale" tang... Prettig contact gehad met Gabinova. We hadden maatwerk schanskorven besteld. Snelle reactie en prijsopgave. Levering volledig volgens afspraak en datum. Tijdens het monteren nog een "speciale" tang in bruikleen gekregen.

Flexibel, komen afspraken na