Gabinova

Super service

Levering voor de deur
Goede communicatie

Reactie Gabinova:

Kijk daar doen wij het voor. Fijne dag!

Particulier

Uitstekend!

Geen zwakke punten

Reactie Gabinova:

Dat lezen wij graag! Dank voor uw tijd.

Yulia

Alles super

Prijs, levering, contact.

Reactie Gabinova:

Wat goed zeg! Dank voor uw review.

Jurgen

Top

Heel goed kwaliteit

Reactie Gabinova:

Fijn om terug te lezen. Dank voor uw review.

Johan Raekelboom

Perfect

Kwaliteit prima en stipte levering

Reactie Gabinova:

Fijn om te lezen. Dank voor uw review.

de Ank

Goede produkten

Goede service .
Klantvriendelijk.

Reactie Gabinova:

Dat lezen wij graag! Dank voor de genomen moeite.

Scheijen

Snelle reactie en goede service

zie boven

Reactie Gabinova:

Top! Dank voor uw review.

Eva

Snelle levering & goede communicatie bestelling en levering.

Zie vorig antwoord. Een tip: op de website stond dat er een lange levertijd was, toen ik belde om naar de levertijd te informeren bleek dat niet zo te zijn. Hierdoor kun je klanten mislopen.

Reactie Gabinova:

Dank voor de tip. Doorgaans zitten wij hier bovenop en passen we dit tijdig aan. Nogmaals dank.

Jeroen Somers

Communiceert snel, komt afspraken na. Levering duurde wat langer dan gedacht vanwege voorjaarsdrukte en Corona. Maar uiteindelijk helemaal goed gekomen.

Reactie Gabinova:

Wat fijn om te lezen. Dank voor uw review en veel plezier met uw aankoop!

Jonckers

Beetje kort aan de telefoon, maar bleven wel vriendelijk. Bestelling van breuksteen. Levering van zeer vuile stenen (absoluut niet zoals voorgeschreven) + zeer veel verschillende formaten van... Beetje kort aan de telefoon, maar bleven wel vriendelijk. Bestelling van breuksteen. Levering van zeer vuile stenen (absoluut niet zoals voorgeschreven) + zeer veel verschillende formaten van stenen. Van afval klein naar zeer groot.

Prijs

Reactie Gabinova:

Hi Sylvie, wat ontzettend jammer om te lezen dat je ons telefonisch wat kort hebt ervaren. En de stenen worden inderdaad in allerlei formaten geleverd. Het vieze wat je hebt ervaren wordt doorgaans... Hi Sylvie, wat ontzettend jammer om te lezen dat je ons telefonisch wat kort hebt ervaren. En de stenen worden inderdaad in allerlei formaten geleverd. Het vieze wat je hebt ervaren wordt doorgaans wel schoongespoeld door een regenbui of is goed schoon te krijgen met de tuinslang. Dit heeft te make met de stof wat vrijkomt in de groeve. Mochten wij nog ergens mee verder kunnen helpen dan horen of lezen wij dit graag.