Gabinova

Zeer klantvriendelijk

Een vertrouwd bedrijf, vakkundig, flexibel en uiterst communicatief!

Lyndon

Goeie en snelle service !

Aardig en vriendelijk personeel met goed advies indien gevraagd

Zeer goede kwaliteit

zeer goed , alleen mocht de levering sneller gebeuren

Waarom moet het zo lang duren

ik heb een standaard schanskorf met stenen besteld, waarom moet zoiets 2 tot 3 weken duren?

Reactie Gabinova:

Door de grote vraag naar schanskorven in het voorjaar hanteren wij een levertermijn van 2 weken in die periode.
Ook goede vrijdag en Pasen vielen precies in uw bestelperiode waardoor de...
Ook goede vrijdag en Pasen vielen precies in uw bestelperiode waardoor de levertermijn iets langer als gebruikelijk was. Wij passen onze dienstverlening erop aan om alle klanten op tijd te leveren.
Team Gabinova

Nijboer

Snel en meedenkend

Goed bedrijf. Belde per ongeluk savonds. Hij nam op en stond me toch te woord met mn vraag

Ed & Jeannette

Schanskorf

Goede en snelle levering, maar één klein puntje: misschien in het vervolg even een mailtje of een telefoontje wanneer er iets afgeleverd wordt dan kan men hier rekening mee houden. Zonder bericht... Goede en snelle levering, maar één klein puntje: misschien in het vervolg even een mailtje of een telefoontje wanneer er iets afgeleverd wordt dan kan men hier rekening mee houden. Zonder bericht loopt men het risico dat iemand niet thuis is.

malfoy

(Bewerkt)

Bestelling 400000042

Mijn bestelling later gekregen dan gepland maar ik moet wel toegeven dat het product van uitstekend kwaliteit is.

Prima geregeld!!

Armanda Wensveen

Snel, goed, en prachtig resultaat

Adequaat, snel, goed materiaal

Schanskorf

Effectief, jammer dat de vervoerder geen contact vooraf opneemt.