Verpakkingsmateriaal

Niruton1977

Prima service, duidelijk en keurig verpakt voor de verzending en een zeer schappelijke prijs. Flesje Mountain Dew als presentje maakt het een 10+. Aanbevolen verkoper!

Service en prijs

Geen, ga zo door

...

pepe

Als je vragen hebt word je rap geantwoord . vriendelijk zeker aanrader .

John van Esch

Erg tevreden. Mooie producten en snelle levering!

Overzichtelijke site.

Hz

Snelle communicatie en verzending

Prijs verhouding

Bert

Game met kartonnen doos besteld. Deze werd in een enveloppe verstuurd en kwam helemaal platgedrukt aan.

Prijs, levertijd.

Beter verpakkingsmateriaal gebruiken bij verzending van fragiele producten.

Reactie Game-Outlet.nl:

We hebben jouw klacht doorgezet naar ons magazijn en naar PostNL. Normaal gesproken beschermen de bubble enveloppen prima tegen stoten en vallen. Waarschijnlijk is er tijdens vervoer niet... We hebben jouw klacht doorgezet naar ons magazijn en naar PostNL. Normaal gesproken beschermen de bubble enveloppen prima tegen stoten en vallen. Waarschijnlijk is er tijdens vervoer niet voorzichtig genoeg mee omgegaan. Ik heb in elk geval aan ons magazijn gevraagd of ze dit soort games met een brievenbusdoosje kunnen gaan versturen. Die zijn iets steviger.

a seker

Ik heb een fightstick van hori besteld. Zoals t hoort. Levering was snel. Next time again!

Levering. Voorraad.

Klantenservice.. mensen bellen ook weleens, voordat ze iets willen bestellen zijn er soms vragen. Word verwacht dat er snel iemand opneemt. Het duurt te lang. Graag wat aan doen. Prioriteit dus.

Reactie Game-Outlet.nl:

Bedankt voor je beoordeling en de tip, ik heb dit met het klantenservice team besproken.
We werken nl met een compact team, scheelt weer kosten waardoor we meestal iets goedkoper kunnen zijn. Hierdoor kan de klantenservice soms wat langer duren bij drukte voordat je iemand aan de lijn krijgt. We bellen meestal wel de gemiste oproepen terug en laten vrijwel altijd wat weten via onze chat.

Voor het eerst een aankoop gedaan, bij het toevoegen van een game kwam er een relevante speciale aanbieding van mijn artikel met een ander artikel met korting. Nu wil het toeval dat ik van... Voor het eerst een aankoop gedaan, bij het toevoegen van een game kwam er een relevante speciale aanbieding van mijn artikel met een ander artikel met korting. Nu wil het toeval dat ik van desbetreffend artikel groot genoeg fan ben om die aanbieding ook te accepteren dus ik heb er een goede deal uit gekregen.
Levering was snel, product netjes verpakt.

Snelle behandeling en bezorging van bestellingen.

Op de factuur in de verpakking hadden bijvoorbeeld retourneerinstructies kunnen staan. Dit blaadje was bijna leeg en voegde nu niet veel toe voor mij.

Reactie Game-Outlet.nl:

Bedankt voor je tip, ik zal dit intern bespreken.

Peter

Top snelle levering

Niet

Germ Keizer

Goed verpakt en snel geleverd.
Ze hebben het goed voorelkaar.

Duidelijke informatie.
Goed verpakt.