Verpakkingsmateriaal

Gamert

Prima. Zoals verwacht/ gehoopt.

Het past door brievenbus

Niets

RandomKlant

Goed, geen problemen. Bestelling kwam een dag later, maar dat kwam door de sneeuw en ligt dus bij DHL.

Goede kwaliteit, geen schade.

Pietc

Prima website, gemakkelijk bestellen en snelle levering. Bovendien de goedkoopste.

Duidelijke website

Chantal

Super service

Snelle service en een duidelijke site

Niet mijn pakket kwam snel en netjes binnen

J.

Bestellen, website en informatie voorziening is prima. Maar ik ontving een product met een half afgekrabde amazon sticker die verpakt was in een omdoos met wat er uit zag als rommel (met onder... Bestellen, website en informatie voorziening is prima. Maar ik ontving een product met een half afgekrabde amazon sticker die verpakt was in een omdoos met wat er uit zag als rommel (met onder andere een half leeg gedronken flesje mountain dew). Heel apart... Ik twijfelde daarom of het product wel nieuw was, maar dit lijkt wel het geval.

Reactie Game-Outlet.nl:

We recycelen onze materialen zo veel mogelijk. Praktisch en ook beter voor milieu. Voor nieuwe producten proberen we echter wel zo veel mogelijk nette of nieuwe dozen en opvulmateriaal te... We recycelen onze materialen zo veel mogelijk. Praktisch en ook beter voor milieu. Voor nieuwe producten proberen we echter wel zo veel mogelijk nette of nieuwe dozen en opvulmateriaal te gebruiken.
Je had ook wel een zeer groot product waarvan we op dat moment geen nieuwe geschikte doos meer hadden, misschien hadden we je het dan beter van te voren kunnen melden…
Ik kan mij voorstellen dat het soms wat “gebruikt” kan voorkomen, ik zal het magazijn vragen om hier goed op te letten bij nieuwe producten.
De Mountain Dew is een extraatje aan onze klanten, een actie die eigenlijk pas later deze week ingaat dit was in elk geval een nieuwe ongeopende fles.. tenzij deze heeft gelekt in jouw pakket, dat kan ik natuurlijk niet checken.
Dit was niet wat we voor ogen hebben met onze goede bedoelingen :(

Peach

Het bestellen ging zeer vlot en het was ook de volgende dag binnen. Ook leuk ingepakt

Prijzen, verzending snel (mits op voorraad) duidelijk wat de voorraad is, website is netjes

Ken Game Outlet pas kort dus geen idee nu. Tip voor de website design daar vind ik het scrollen een beetje vervelend gaan (zit een vertraging in), en daardoor minder prettig om door de site te gaan,... Ken Game Outlet pas kort dus geen idee nu. Tip voor de website design daar vind ik het scrollen een beetje vervelend gaan (zit een vertraging in), en daardoor minder prettig om door de site te gaan, maar misschien is dat persoonlijk.

Jdb2014@xs4all.nl

Snelle levering. Goedkoop.

Goedkoop.

Tracé and tracking is niet gratis.

Reactie Game-Outlet.nl:

Goed nieuws! We zijn nu bezig met experiment voor de uitrol van gratis Track en Trace voor alle brievenbuszendingen (vanaf een bepaald bedrag. Bij pakketten is Track en Trace altijd... Goed nieuws! We zijn nu bezig met experiment voor de uitrol van gratis Track en Trace voor alle brievenbuszendingen (vanaf een bepaald bedrag. Bij pakketten is Track en Trace altijd gratis).
Bedankt voor je tip!

Jdb2014@xs4all.nl

Snelle levering. Goedkoop.

Goedkoop.

Tracé and tracking is niet gratis.

Mariëlla

(Bewerkt)

Geweldig bedrijf, correcte behandeling en snelle verzending.
Juiste prijs en veel keuze.

Prima op tijd ontvangen. Doen wat ze zeggen.

GEEN

Mike

Komen hun afspraken na

Niets opvallen behalve dat er toch een persoonlijk contact is.