Verpakkingsmateriaal

Pioneertje

Na 1 dag had ik de bestelde Playstation Pro al binnen

Goedkope prijzen en snelle service. Was een mooie aanbieding t.o.v. andere sites.

Hou het eenvoudig en overzichtelijk, er valt niets op te merken.

Henk

Eerste keer besteld bij Game Outlest NL. Zeer goede ervaring moet ik zeggen. Je wordt perfect op de hoogte gehouden van de betaling en verzending.

Hele mooie aanbieding

Mijn bestelling zat in een hele grote (gebruikte) doos.....niet dat het erg was dat hij gebruikt was maar die had iets kleiner gemogen. Maar kan me ook voorstellen dat nieuwe dozen duur zijn en dat... Mijn bestelling zat in een hele grote (gebruikte) doos.....niet dat het erg was dat hij gebruikt was maar die had iets kleiner gemogen. Maar kan me ook voorstellen dat nieuwe dozen duur zijn en dat daaardoor de prijs weer wordt beïnvloed.

Teip

Klant vriendelijk

Maarten

Verkeerde bestelling ontvangen, kan gebeuren. Er is gelukkig wel vrij snel contact met me gezocht voor een goede oplossing.

Duidelijkheid wat betreft producten en prijzen

ed

Net een tweedehands wii-u gekocht, ik stond er van te kijken hoe het verpakt was.

Snelle levering, ondanks dat het een tweedehands wii-u was, zag het er als nieuw uit in de doos, zeer netjes geleverd.

Berkenveld

Via pre order alert een console besteld, even gestoeid met de betaling via de mobiele website maar daarna ging alles gewoon goed.

De voorraad alert.

Het bestelproces via een mobiele website verbeteren. In mijn geval ging het niet helemaal lekker.

Reactie Game-Outlet.nl:

Bedankt voor je terugkoppeling, we gaan binnenkort de webshop op mobiel verbeteren, dit vinden we ook dat het beter kan.

Sheetal

Makkelijk bestellen en snel geleverd!
Klantenservice ook top, met name Michael via de chat
Complimenten!

Interessante prijzen, bundels en aanbiedingen

Hopelijk in de toekomst ook gratis verzendingen naar België!

maurice

Netjes en afspraken nakomend bedrijf

sterke punten zijn,communicatie,duidelijk en helderheid.

verbeterpunt,dat er altijd de telefoon wordt opgenomen.

op diverse tijdstippen gebeld en de telefoon heel lang laten overgaan tot de voicemail
maar geen thuis,,zo kunnen omdat het...
verbeterpunt,dat er altijd de telefoon wordt opgenomen.

maar geen thuis,,zo kunnen omdat het kwam door de release van de xbox one x maar dat mag geen excuses zijn.

Dhr. Thanh

Positieve ervaring met Game Outlet NL ??

Aankoop bezorgd zoals door het bedrijf is beloofd, volgende (werk)dag. Donderdag last besteld en zaterdag in brievenbus ?

Eigenlijk alles netjes en makkelijk geregeld door Game Outlet NL, Van Webshop tot bezorging !

Deamonz

Kort en bondig... Prima.