Verpakkingsmateriaal

Marc Sunriders Belgium

Snelle levering en goed plus beschermend ingepakt ! ! ! ! ! ! !

Snelle levering en goed plus beschermend ingepakt ! ! ! ! ! ! !

Uzzie

Ben zeer blij met mijn aankoop ....het duurde wel wat langer dan verwacht ....maar na een belletje ben ik netjes geholpen door een medewerker en heb ik mijn product de volgende dag binnen.
Ik...
Ik ga hier zeker vaker computer spellen bestellen.
Groetjes een zeer tevreden klant.

Yenta

2 spellen gekocht voor ps3

Goede cd's eerst testen

Reactie Game-Outlet.nl:

Helaas is het voor spellen niet te controleren en ze volledig uit te spelen of ze het goed doen.
Mocht er toch wat mis zijn dan heb je ook op gebruikte games garantie bij ons! Neem in dit geval contact op met de klantenservice.

Uzzie

Ik...
Ik ga hier zeker vaker computer spellen bestellen.
Groetjes een zeer tevreden klant.

He_henk

2 keer games besteld binnen 48 uur in huis. Super!

No nonsense website. Snellere levering

Betere contactgegevens op de site

Miss A

Lage prijs en snel in huis daarbij ook netjes verstuurd. Aanrader

Prijs

Overzichtelijkheid van de website

Sam

Ik heb pes 2016 voor ps4 besteld,

goedkoop, snelheid levering , kwalietiet

Bernard van G.

Mooie, overzichtelijke website, vlotte afhandeling en snelle verzending.

overzichtelijke site, scherpe prijzen, snelle verzending, meerdere betaalmogelijkheden.

Betalen met bijvoorbeeld PayPal is mogelijk maar dat kost extra en dat is jammer.