Verpakkingsmateriaal

Duidelijke site, snellen levering.

Rick Achterberg

Snelle levering, goede prijs, ik zal zeker nog een keer bestellen hier

Snelle levering van product

Heel erg tevreden, alles snel binnen en zoals gehoopt!

Prijs

Track en trace bij alle producten en gratis verzenden voor alles

Rinse

Prima!

Meedenken van medewerkers en vlotte reactie.

S. Maas

Zeer tevreden.. 1ste keer een game besteld en alles was zeer duidelijk en je wordt op de hoogte gesteld van de levering.

martijn

Duidelijke betalings procedure, snelle levering!

snelle levering

Donkeyshotme

Uitstekenk en betaalbaar. koop hier wel vaker. ??

betaalbaar, ook als het nieuw is.

Ik heb onlangs bij jullie Mario Kart gekocht voor de switch. Van tevoren had ik nog nooit over jullie gehoord maar het zag er betrouwbaar uit dus had ik gekozen om het spel bij jullie te bestellen.... Ik heb onlangs bij jullie Mario Kart gekocht voor de switch. Van tevoren had ik nog nooit over jullie gehoord maar het zag er betrouwbaar uit dus had ik gekozen om het spel bij jullie te bestellen. Het spel was al meteen de volgende dag in huis en ik ben erg tevreden over hoe ik geholpen ben. Ik zou daarom zeker in de toekomst weer iets bij jullie bestellen

Je krijgt meteen een bestelbevestinging en later krijg je ook een melding als je paket klaar is om verzonden te worden , dat vond ik erg fijn. Daarnaast was het ook erg snel binnen

Ik zou niet weten wat er verbeterd moet worden, bij mijn bestelling ging alles goed

KinDeeZi

Mijn bestelling was 2 weken vertraagd met enkel 1 mailtje met excuse dat Nintendo lastig deed, pakketje is alsnog goed aangekomen maar duurde wel veel te lang

Buiten dit geen gedoe

Als er problemen zijn communiceer meer met de klanten.

Reactie Game-Outlet.nl:

Bedankt voor je feedback, we hebben ons idd vergist in de levertijd dat Nintendo nodig heeft om haar Nintendo Switch Consoles vanuit magazijn uit Polen aan ons magazijn in Nederland te leveren. De... Bedankt voor je feedback, we hebben ons idd vergist in de levertijd dat Nintendo nodig heeft om haar Nintendo Switch Consoles vanuit magazijn uit Polen aan ons magazijn in Nederland te leveren. De extra feestdagen zorgden ook nog eens voor extra vertraging. Excuses voor dit ongemak. Ik zal je via een persoonlijk bericht een leuke goedmaker aanbieden.

Zeer tevreden! Op tijd geleverd en blij met de game

Mooie prijs en alles duidelijk