Verpakkingsmateriaal

Rody

Prima en betrouwbaar bedrijf

Goede prijzen/ goedkoop

Gamer in de dop

Prima service. Snel geleverd en goede communicatie

Prijs communicatie en snelheid zijn top

Jordy Hamilton

Final Fantasy VI, VII en IX voor de playstation 1 op vrijdag besteld. Hiervoor best wel wat korting gekregem. En zaterdag morgen nog voordat ik mijn bed uit was al ontvangen. Alles gechecked en... Final Fantasy VI, VII en IX voor de playstation 1 op vrijdag besteld. Hiervoor best wel wat korting gekregem. En zaterdag morgen nog voordat ik mijn bed uit was al ontvangen. Alles gechecked en alles leek zo goes als nieuw en werkt perfect. Ik heb in mijn leven een hoop besteld, dit was mijn aller eerste keer om hier te bestellen. Direct de bestelling waar ik het meest tevreden mee ben. Game Outlet NL heeft een nieuwe vaste klant gewonnen.

Valerie

Positieve ervaring. Ik vond producten die elders niet (meer) verkrijgbaar zijn en dit aan een goede prijs.

Wegens problemen werd de levering van mijn bestelling verlaat. Ik werd hier wel netjes van op de hoogte gebracht. Ik vond het ook aangenaam dat ik er via de chat op Game-Outlet vragen over kon... Wegens problemen werd de levering van mijn bestelling verlaat. Ik werd hier wel netjes van op de hoogte gebracht. Ik vond het ook aangenaam dat ik er via de chat op Game-Outlet vragen over kon stellen .

Cilia Zuiderwijk

Prima service! Een van de weinige winkels waar ik een uitverkocht artikel alsnog kon bestellen, wat ik heel prettig vind! Het artikel werd zodra het weer op voorraad was meteen verstuurd. Prima service! Een van de weinige winkels waar ik een uitverkocht artikel alsnog kon bestellen, wat ik heel prettig vind! Het artikel werd zodra het weer op voorraad was meteen verstuurd.

Ik heb hier mijn Switch besteld, en werd snel en goed geinformeerd over een levertijdvertraging, zeer goede communicatie!

Uitverkochte artikelen alsnog kunnen bestellen! Zouden meerder winkels moeten doen!

S

Klantvriendelijk.

Snelle levering. Erg klantvriendelijk.

Youssef

Goede klantenservice, duidelijke informatie

Nvt

Nvt

Molenaar

Snelle levering duidelijke site

Geen tips

Electronoize

Goede ervaring met contact onderhandeling over gestolen game en de prijzen concureren goed in vergelijking met andere webshops.

Prijs en contact met klant.

Beter verpakkings materiaal (karton i.p.v. paper/plastic) gebruiksvrienderlijke website voor IPad etc. (somige website onderdelen zoals inloggen account bovenaan website werken niet)

Heb een spel besteld. De betaling ging goed alleen bij de lever datum stond 28 April maar ik kreeg het pakketje zaterdag 29 April pas. (dit kwam waarschijnlijk door koningsdag en dit had ik ook wel... Heb een spel besteld. De betaling ging goed alleen bij de lever datum stond 28 April maar ik kreeg het pakketje zaterdag 29 April pas. (dit kwam waarschijnlijk door koningsdag en dit had ik ook wel verwacht alleen je moet geen datum beloven wanneer dat niet mogelijk is.)