Verpakkingsmateriaal

Tevreden over de scherpe prijzen en duidelijke simplistische webshop. Reactie van de klantenservice duurde wel lang, en kreeg geen informatie wanneer ik mijn bestelling kon ophalen. Maar was wel... Tevreden over de scherpe prijzen en duidelijke simplistische webshop. Reactie van de klantenservice duurde wel lang, en kreeg geen informatie wanneer ik mijn bestelling kon ophalen. Maar was wel zeer tevreden over de mogelijkheid om deze bestelling dezelfde dag te kunnen ophalen bij het magazijn.

Scherpe prijzen
Duidelijke webshop
Mogelijkheid tot afhalen producten op dezelfde dag

Klantenservice zou sneller kunnen reageren.
Zou informatie over het tijdstip krijgen wanneer ik mijn bestelling kon ophalen, hiervoor moest ik zelf bellen.

Reactie Game-Outlet.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Hierbij een nuance, er is besteld op de dag van de release van de Nintendo Switch. Op zo'n dag is het magazijn erg druk bezig met de uitlevering van zowel de hoeveelheid consoles als alle games.
Hierdoor kan het een paar uur langer duren voordat we een bericht krijgen van het magazijn dat bestellingen opgehaald kunnen worden. Graag jouw begrip hiervoor.
Veel plezier met je Switch Pro Controller!
Team Klantenservice

jaison

Goede service, goede email feedback, snelle levering, goede verpakking

Alles is goed geregeld, dus heb je te maken met een soepel verloop

Rick

Super fijn

snel, eenvoudig en snel antwoord

geen.

Prima, alleen soms iets duurder dan concurenten

Ja.

Prijs.

Prima.

Bezorging op tijd.

Peter Franken

Ik had gebeld om zeker te weyen of zij nog wel Zelda voor de Nintendo Switch hadden er was mij verzekerd dat zij er nog 4 hadden liggen, ik heb gelijk besteld en de game op de release dsg netjes... Ik had gebeld om zeker te weyen of zij nog wel Zelda voor de Nintendo Switch hadden er was mij verzekerd dat zij er nog 4 hadden liggen, ik heb gelijk besteld en de game op de release dsg netjes binnen gehad!

Tijdige levering, goede klanten service en netjes verpakt!

Het enige minpuntje is dat ik geen verzendings email kreeg en dat ik via mijn account in de gaten moest houden of mijn bestelling verzonden was.

J.N. van Ling

Ondanks het verwarrende bericht dat ik de switch niet zou krijgen op release, is dit toch gelukt en daar ben ik ze dankbaar voor.

Neemt contact op en biedt oplossingen aan.

De verpakking was een kaasdoos, wat verassend was en zat het papier niet aan beide kanten tegen beschadiging maar aan 1 kant. Tip voor het inpakken alleen. Ondanks dat snelle levering!

Mees Mertens

Goede en snelle levering.

No nonsens online game winkel. Ik had Legend of Zelda: Breath of the Wild besteld en deze werd keurig op de releasedatum bezorgd.