Verpakkingsmateriaal

Fijne snelle website waarbij de klantenservice zeer fijn is

Page prijzen, overzichtelijke website. Veel betaalopties

Het is geen groot bedrijf. En dat merk je aan kleinigheden zoals een mailing die de eerste keer niet helemaal goed ging. Maar wel snel gefixt werd

M. W.

PSVR gekocht met accessoires. Als een van de weinige winkels 'vandaag bestellen morgen bezorgen'. Wel weinig reviews op sites zoals tweakers, dus ik had mijn bedenkingen. Uiteindelijk toch maar... PSVR gekocht met accessoires. Als een van de weinige winkels 'vandaag bestellen morgen bezorgen'. Wel weinig reviews op sites zoals tweakers, dus ik had mijn bedenkingen. Uiteindelijk toch maar besteld en zonder problemen bezorgd.

Als een van de weinige winkels had Game Outlet NL nog mijn gewenste product op voorraad met een levertijd van 24 uur. De site is ook strak en duidelijk. Prettige ervaring.

Ik ben via via bij Game Outlet terecht gekomen. Nou waren er niet veel reviews online te vinden waardoor ik een beetje ging twijfelen of ik het wel moest doen.

Jorik van den Bos

Zeer tevreden

Goede service, vriendelijke werknemers

Alles werkt uitstekend

Prima , snelle levering

Top service zeer snel en goed verzorgd.

snelle service , mooi verpakt en keurige communicatie

Joany Landman

Snelle levering en goedkoop

Leroy

Zeer positief. Er werd een foutje gemaakt met de verzending (ik kreeg het verkeerde artikel toegstuurd). Dit werd uitstekend opgelost, hier zouden veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

Zeer persoonlijke aanpak, uitstekend meedenken.

Afgezien van het slordigheidje bij de eerste verzending, geen.

Sander vd Werff

!!!!SLECHT!!!! Battefield 1 besteld. Ze hebben belooft dat deze voor de release datum binnen zouden hebben. Hij is nog nieteens aangemeld bij Post.nl dus deze komt vandaag (de releasedatum) zeker... !!!!SLECHT!!!! Battefield 1 besteld. Ze hebben belooft dat deze voor de release datum binnen zouden hebben. Hij is nog nieteens aangemeld bij Post.nl dus deze komt vandaag (de releasedatum) zeker niet binnen. FAIL FAIL FAIL game outlet!!!! Dat gaat jullie geld kosten wand vandaag gaan wij spelen. En ik koop wel een key online en jmullie pakketje stuur ik lekker terug.

Liegen!!!

Niet zoveel beloven wat je niet na kunt komen!!!!!

Reactie Game-Outlet.nl:

Ik begrijp dat je erg teleur gesteld bent toen de bestelling voor jou kwijt is geraakt bij de Post. Helaas gebeurt dit heel soms.
Gelukkig hebben we hier een aantal procedures voor om het op te...
Gelukkig hebben we hier een aantal procedures voor om het op te lossen. Deze hebben we jou en jouw vriend (die voor jou besteld heeft) direct aangeboden.
Jouw klacht hebben we doorgezet aan Post.nl. We vinden dit ook erg jammer, want het straalt ook niet goed op ons af.
Gelukkig is het nu opgelost en kunnen jullie samen gamen.

Scherpe prijzen