Verpakkingsmateriaal

Snel en goede service.

Een xbox one controller besteld, goedkoopste site die ik kon vinden voor deze special edition en meteen de volgende dag in perfecte staat in huis!

Goedkoop en snelle levering

Edwin

Zeer positief. Ze reageren snel op je vragen.

Het persoonlijke contact met de ondernemer achter de webwinkel. Ik had voor aanschaf nog wat vragen die netjes zijn beantwoord en gaven mij het vertrouwen hier te bestellen.

Xbox spel gekocht. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Snelle levering en niet duur.

Ruud van den Dungen

Je kan makkelijk en snel contact met Game Outlet NL leggen.
Verder kan je makkelijk de spellen daar bestellen.

Prima service

Supersnelle response op vraag over actieve bestelling

Endy

Een overzichtelijke webwinkel met nette prijzen en een snelle levering. De bestelling werd nog eerder bezorgd dan verwacht.

Een price alert op artikelen icm mailing, spaarsysteem met punten wat verzilverd kan worden in een korting op een aanschaf van artikelen

Ik heb bij Game Outlet een Xbox gekocht op Donderdag avond. Vrijdag ochtend kreeg ik een bevestiging dat mijn order verzonden was en die avond, iets voor 10 werd het product geleverd. Netjes... Ik heb bij Game Outlet een Xbox gekocht op Donderdag avond. Vrijdag ochtend kreeg ik een bevestiging dat mijn order verzonden was en die avond, iets voor 10 werd het product geleverd. Netjes ingepakt en binnen de tijdsmarge(nog maar net, maar toch). Enige minpunt was de indicatie van levering, welke om half 10 nog aangaf in het depot te zijn. Toen het product eenmaal geleverd was, werd dit pas geupdate.

Erg klantvriendelijk.

Levering duurt iets langer dan bij andere webshops.

Per saldo prima verder

Persoonlijk benaderd na melding dat de levering bij POST.NL was blijven steken. vond ik goed.

Ik vind dat het uitzoeken met POST.NL mij geen wachttijd zou moeten opleveren. Eerst de klant tevreden stellen dan met de post uitzoeken wat er is gebeurd. Had best leveringkwijtformulieren in... Ik vind dat het uitzoeken met POST.NL mij geen wachttijd zou moeten opleveren. Eerst de klant tevreden stellen dan met de post uitzoeken wat er is gebeurd. Had best leveringkwijtformulieren in kunnen vullen nádat de bestelling nog eens was gestuurd.