Verpakkingsmateriaal

Ik wilde een speciale editie van een spel reserveren dat via de winkels waarbij ik gewoonlijk spellen koop op dat moment niet meer beschikbaar was. Bij Game Outlet was het echter nog wel beschikbaar... Ik wilde een speciale editie van een spel reserveren dat via de winkels waarbij ik gewoonlijk spellen koop op dat moment niet meer beschikbaar was. Bij Game Outlet was het echter nog wel beschikbaar en dus heb ik het spel nu binnen (zij het iets later dan verwacht, maar een kniesoor die daar op let).

Ze hadden reserveringen voor dit spel openstaan terwijl grotere en bekendere winkels dat niet hadden.

Er zou meer of betere informatie gegeven kunnen worden over wanneer de bestelling verstuurd zou kunnen worden (al snap ik dat dat in dit specifieke geval ook bij de winkel niet helemaal duidelijk... Er zou meer of betere informatie gegeven kunnen worden over wanneer de bestelling verstuurd zou kunnen worden (al snap ik dat dat in dit specifieke geval ook bij de winkel niet helemaal duidelijk was wanneer dat was)
Bovendien hadden ze wat mij betreft mij niet zowel te hoeven bellen én e-mailen over het feit dat het spel later dan normaal geleverd zou worden.

Joop van Schijndel

Snelle levering, duidelijke website, een aanrader!

Nvt

nvt

nvt

Ingrid

Kaartjes en een verzamelboek gekocht. Kleine order maar uitstekend afgewerkt.

Snel, niet duur, duidelijk en geen addertjes onder het gras

Fijne winkel. Misschien wat enthousiaster / meer zelfvertrouwen?

Uitstekend, snelle reactie op een vraag per mail.

Heb de game keurig op de release datum in perfecte staat ontvangen

Bij de meeste winkels hoeven er geen verzendkosten betaald te worden bij een preorder. Nu zijn de games bij game outlet wel een stuk goedkoper, maar worden ze door de verzendkosten duurder dan... Bij de meeste winkels hoeven er geen verzendkosten betaald te worden bij een preorder. Nu zijn de games bij game outlet wel een stuk goedkoper, maar worden ze door de verzendkosten duurder dan ergens anders.

Yoyo

Jammer dat je zo vroeg moet bestellen, bij velen is het besteld voor 23 uur, morgen in huis

Goede prijzen, heel soms lager dan veel concurrenten

Stevigerige verpakking, karton. Vandaag besteld, morgen in huis (voor 23 uur)

Reactie Game-Outlet.nl:

De games verpakken we standaard in een nette nieuwe bubbelenvelop.
De games verpakken we standaard in een nette nieuwe bubbelenvelop.
Dit is bestand tegen vallen en stoten. Pas als je erop gaat staan zal de inhoud beschadigen, een kartonnen verpakking zal hier weinig extra bescherming aan bieden. Ook om de games goedkoper te kunnen aanbieden hebben we hier voor gekozen.

Na een reeds gebruikte Xbox Live code te hebben ontvangen is dit goed opgelost en kon ik simpelweg een ander product uitzoeken. Dit was snel geregeld.

Positieve ervaring, snelle service, makkelijk bestellen.

Makkelijk te bestellen en goed contact over of we onze gereserveerde game wel of niet zouden krijgen.

Geen.