Verpakkingsmateriaal

Goede en snelle levering

Joe Stam

2 maal online bestelling en thuis laten bezorgen

Joyce Blaas

Bestelling verliep goed, spel was snel geleverd. Portokosten ging mis bij PostNL maar is heel snel en keurig afgehandeld. Ik ben dik tevreden!

Goede service, snelle reactietijd

Snel en zeer goede service,zeker een aanrader

Reageren snel, vriendelijk,Beste prijs

Geen problemen, game besteld en zoals gezegd, volgende werkdag in huis!

Snelle levering! Er wordt een mailtje gestuurd wanneer de game klaar is en verstuurd is!

HJ

Game s'middags besteld en de volgende ochtend al in huis. Zeer tevreden.

De snelheid waarmee een bestelling verwerkt wordt.

Geen.

Ik heb een game besteld bij dit bedrijf.

Speciaal bij dit bedrijf besteld vanwege de claim 'op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag in huis' in verband met een verjaardag twee dagen later. Op vrijdag om 13.00 uur besteld, dinsdag... Speciaal bij dit bedrijf besteld vanwege de claim 'op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag in huis' in verband met een verjaardag twee dagen later. Op vrijdag om 13.00 uur besteld, dinsdag pas in huis. Ik snap dat de levertijd geen 100% garantie biedt, maar ik had toch gehoopt dat het zou lukken.

Reactie Game-Outlet.nl:

Vervelend om te horen dat de levering niet de volgende dag was maar pas na het weekend.
We hebben jouw game binnen 1,5 uur na het plaatsen van jouw bestelling al verstuurd maar helaas zijn we vanaf dat punt volledig afhankelijk van PostNL. Zij geven aan in 95% van de gevallen al de volgende dag te kunnen leveren, vandaar dat we zeggen "meestal" de volgende dag in huis.
Ik hoop dat je het ons daarom niet kwalijk neemt.

Randy Bloemhof

Nauwkeurig en optijd geleverd! Top!

Levert op tijd

Informatie over levering