Verpakkingsmateriaal

Kiran J

(Bewerkt)

Ik heb op 11-06-2015 een bestelling geplaatst (PS4 Batman Arkham Knight),op 22-06-2015 heb ik een bericht gekregen dat mijn pakketje verstuurd was, 1 week later nog niks ontvangen, contact opgenomen... Ik heb op 11-06-2015 een bestelling geplaatst (PS4 Batman Arkham Knight),op 22-06-2015 heb ik een bericht gekregen dat mijn pakketje verstuurd was, 1 week later nog niks ontvangen, contact opgenomen met game-outlet. Vervolgens hebben we samen tot een oplossing kunnen komen.

-Veel keuze
- Prijs

Supergoede ervaring: lagere prijzen, goede kwaliteit, goed contact met klantenservice (snelle reactie)

Laagste prijs voor nieuwe game

Zeer snelle levering
mooie prijzen

duidelijke website
veel keuze
snelle levering

Ondanks het feit dat ik er wel het een en ander misging is het wel goed gekomen

Snelheid qua reageren op mail

Als er een een fout wordt er begaan een korting van 1,55 geven is wat karig.

Reactie Game-Outlet.nl:

De korting is onder andere gebaseerd op de aanschafwaarde van jouw bestelling. Bij lage bestelwaardes zal de korting dan ook iets lager uitvallen.

Uistekend, graag weer.

Goede prijs kwaliteitsverhouding / Vlotte levering

Per abuis een fout bij een levering van een game. Telefonisch keurig te woord gestaan en probleem werd snel aangepakt en naar tevredenheid opgelost. Ter compensatie zelfs een kortingcode ontvangen.... Per abuis een fout bij een levering van een game. Telefonisch keurig te woord gestaan en probleem werd snel aangepakt en naar tevredenheid opgelost. Ter compensatie zelfs een kortingcode ontvangen. Uiterst tevreden!

Telefonisch contact.

N.v.t.

Een goede snelle levering

Duidelijk, geen gezeik

Duidelijkheid

Elton Petronillia

Goed en snelle service.

Snelle afhandeling van de bestelling.

Keurige afhandeling

Goede prijs met vlotte levering