Verpakkingsmateriaal

Arjan

Positief! Goede communicatie en nette levering!

Goede communicatie over late levering.

Overzichtelijke site

Reactie Game-Outlet.nl:

Bestelling om 12:06 geplaatst, het is dezelfde dag verstuurd om 16:55.
Bestelling om 12:06 geplaatst, het is dezelfde dag verstuurd om 16:55.
Voor de verdere levering zijn we afhankelijk van de service van PostNL. Zij claimen in meer dan 95% van de gevallen bestellingen de volgende dag (vaak voor 12:00) te kunnen bezorgen. Helaas heeft het dan net bij jou wat langer geduurd.

Goede ervaring, hier ga ik zeker weten vaker shoppen.

Zeer klantvriendelijk en bereid om tot laat in de avond te helpen bij problemen. Top!

Lage prijzen

Vincenza

Ik heb een ps4 gekocht bij de game outlet en daarbij mij ps3 ingeleverd met een aantal games. Super snelle reactie, kreeg de dag na bestellen een factuur met een aangeboden prijs voor de games die... Ik heb een ps4 gekocht bij de game outlet en daarbij mij ps3 ingeleverd met een aantal games. Super snelle reactie, kreeg de dag na bestellen een factuur met een aangeboden prijs voor de games die ik inleverde. Na ongeveer 4 dagen was mijn ps4 al in huis. Erg tevreden!

Snelle reactie, snelle levering en klantvriendelijk

Guido Yzermans

Vraagstelling niet duidelijk. Ervaring beperkt zich tot het doen van bestelling en een aftersales traject.
Ervaring is ook nog eens uitstekend.

Persoonlijke aanpak. Iets wat steeds lastiger blijkt als een bedrijf groeit maar hier is het opmerkelijk goed.

Géén en zou ze hier zeker vermelden als ze er waren.

Mees

Heel goed snelle levering en als er iets niet op voorraad is vinden ze gewoon een eenvoudige oplossing.

Snelle levering en goede oplossingen als iets niet op voorraad is.

Zeeer Vriendelijk en willen je snel op weghelpen

Pim Z.

Prima producten met snelle verzending.

Overzichtelijke site, selectie op type gamecomputer is makkelijk. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Inkoop gebruikte games via de website is niet duidelijk