Verpakkingsmateriaal

enzo

Goede ervaring snel antwoord op mail helemaal top!

snelle levering en goed verpakt

zo doorgaan

2e hands game gekocht .

Mark Veldman

Wou graag een spel omruilen en kwam deze zaak toevallig online tegen, boden mij een goede prijs voor het spel en heb meteen nieuw spel bij hun besteld.

Zeer goed met omruilen, doen niet moeilijk en reageren snel

wellicht groter aanbod online?

Jelle

Uitstekend! Snel geleverd en wegens de 120 gb ps3 niet aanwezig was kreeg ik kosteloos een 250GB!

Snel geleverd, klant vriendelijk & goede prijs

De game was na 2 dagen bezorgd maar het doosje van de game was kapot en zaten vieze vlekken op, ook was de game niet in orde, zaten krassen en vlekken op waardoor deze niet bruikbaar was/is.

Reactie Game-Outlet.nl:

Helaas hadden we geen ander exemplaar van de game om te kunnen vervangen. We hebben daarom contact opgenomen met de klant en het probleem is naar tevredenheid opgelost.

Goede ervarinf

Het hoesje can het spel was helemaal kappot, had vermuld kunnen worden, gelukkig is de cd niet verkrast

Reactie Game-Outlet.nl:

Als je even een mailtje stuur kan ik je een extra doosje sturen.
Als je even een mailtje stuur kan ik je een extra doosje sturen.
Bij gebruikte spellen onder de 10,- vermelden we lichte beschadigingen aan de doosjes vaak niet (als het niet storend is tenminste).
Hoewel we het altijd netjes verpakken kan het natuurlijk ook beschadigd raken in de post.

1x een bestelling gedaan, dit ging probleemloos. Het product kwam wel 1 dag later dan afgesproken, maar dat kwam waarschijnlijk door Kerstdrukte.

Snelle bezorging snelle responsetijden op mail