Verpakkingsmateriaal

Ursla

Te duur en oplichters!

Hallo!

Ik begrijp dat je ontevreden over ons bent. Zou je ons je ordernummer of iets van je gegevens kunnen sturen zodat we kunnen kijken waar het mis gegaan is?

Met...
Hallo!

Kevin
Game-Outlet

k

Ik heb een paar weken terug besteld bij game-outlet. Ik had er nooit eerder van gehoord dus ik koos voor de optie AfterPay. Nadat mijn bestelling geplaatst was duurde het mischien 2 dagen voordat... Ik heb een paar weken terug besteld bij game-outlet. Ik had er nooit eerder van gehoord dus ik koos voor de optie AfterPay. Nadat mijn bestelling geplaatst was duurde het mischien 2 dagen voordat het binnen was. Alleen had ik de verkeerde huisnummer vermeld. Hier begonnen de problemen. Maar game-outlet had me fantastisch geholpen. In de toekomst ga ik zeker weer bij jullie bestellen.

Klantenservice, snelheid, fijne collegas

Niet leverbare artikelen van de website halen

Jor

Prima bedrijf !

Gael N.

HEEL GOED

Snel levering

Vermeulen

Snelle services

Betrouwbare klanten en goede services

Goed kopere aanbiedingen

D Lebens

Zoals beloofd geleverd.

belofte "rond releasedatum" van pre-order was gehouden, op de releasedag verstuurd dag erna ontvangen.

ik had geen bevestigingsmail of verzendmail ontvangen, waardoor ik ging twijfelen of de bestelling goed door was gekomen in eerste instantie. wel snel reactie klantenservice dat alles ok was. ik had geen bevestigingsmail of verzendmail ontvangen, waardoor ik ging twijfelen of de bestelling goed door was gekomen in eerste instantie. wel snel reactie klantenservice dat alles ok was.
en óp releasedag ontvangen zou bij een pre-order wel leuker zijn natuurlijk. al werd er dus niet mee geadverteerd dus is geen klacht of minpunt.

Beste D Lebens,

Dank voor je review.

Beste D Lebens,

Dank voor je review.

Zou je voor mij kunnen kijken of je de order bevestiging niet toevallig in je spambox hebt ontvangen? Het komt vaker voor bij Hotmail/Gmail dat onze mail helaas in de spambox terecht komt. We zijn bezig om onze mailserver te verhuizen om dit probleem op te lossen. In de tussentijd goed de spambox in de gaten houden!

Wat betreft de Pre Orders. We doen altijd ons best om deze op de dag van de release te leveren. Echter komt het sinds de corona uitbraak geregeld voor dat onze leverancier niet op tijd verzend of dat de pakket bezorger niet op tijd levert. Om teleurstellingen te voorkomen hebben we daarom onze leverbelofte (tijdelijk) aangepast. Ook hier zijn we mee bezig om te verbeteren zodat jij weer gegarandeerd op de releasedatum van je nieuwe games kunt genieten!

In ieder geval wensen wij je nog veel Game plezier toe met je nieuwe game en mocht je nog opmerkingen of vragen hebben dan horen wij ze graag =)

Johan van Game-Outlet.nl

Arthur de Rozario

Een zeer goed bedrijf

Snelle service en duidelijkheid

Geen verbeterpunten of tips

Aanbieding

Voor al zo door gaan

Noah Bamio Ares

Prima service, alleen had wat meer op de hoogt gehouden willen worden over mijn bestelling.

Prima prijs

Meer info over status van de order.

Mischa

PAS OP!!!!!

Bedrog

Eerlijk zijn naar je klanten

Beste Mischa,

Beste Mischa,

Een review met "PAS OP!!!!!" en "bedrog" in de review wekt al snel iemand zijn aandacht. In ieder geval die van mij. Wellicht is het handig dat je bij je review ook vermeld wat er aan de hand is.

Onze ervaring met jou als klant is helaas niet zo goed...

Je hebt onder het herroepingsrecht een gebruikt en beschadigd artikel proberen te retourneren en vervolgens verwachte je van ons 100% van je aankoopsom retour. Hier zijn we niet mee akkoord gegaan, wat heeft geresulteerd tot deze review.

Wellicht is het de volgende keer handig dat je bij jezelf ten rade gaat wat realistisch is in zo'n situatie. Als webshop zijnde mogen we van jou als klant best verwachten dat je netjes met onze artikelen omgaat als je ze vervolgens retourneert.

Omdat je een bestelling via Bol.com bij ons had geplaatst heb je na onze afwijzing van je retour ook contact opgenomen met Bol.com. Bol.com heeft je tevens gewezen op het feit dat dit niet de manier is om artikelen terug te sturen en stelde ons in het gelijk.

Zowel Bol.com als wij kunnen helaas in deze situatie niks meer voor je betekenen.

Johan van Game-Outlet.nl