Verpakkingsmateriaal

Sandy Verhaegen

Super tevreden , 2 keer op korte tijd bestelling geplaatst en heel snel bediend geweest en ook heel snel antwoord van klantenservice

communicatie , service , zeldzaamheid .

prijs

Sepp Deknopper

Bestelling , die veel later toekwam dan de site vermeldde. Jammer dat ik hiervoor zelf contact diende op te nemen. Niettemin werd ik telefonisch goed geholpen en werd het probleem zeer snel opgelost.

Niet van toepassing

Zelf de klant op de hoogte stellen indien de levering veel later dan voorzien zal plaatsvinden.

jolanda

alles wel duidelijk over het hoe en wat over het algemeen

het was niet helemaal duidelijk hoe en wat wij in moesten vullen op de schriftelijke betaling hier werd alleen het bankrekening nummer benoemd en de rest hebben we maar gegokt, door dit wel vaker te... het was niet helemaal duidelijk hoe en wat wij in moesten vullen op de schriftelijke betaling hier werd alleen het bankrekening nummer benoemd en de rest hebben we maar gegokt, door dit wel vaker te hebben gedaan wisten wij ongeveer wel wat de bedoeling was, maar ik kan mij voorstellen als je dit nog nooit eerder hebt gedaan dat het erg onduidelijk is.
we hebben geen vragen gesteld over de e mail dus kan hier geen antwoord op geven

M.P. de Groot

Snelle bezorging

Niet gezien

Bram G.

Ordered a PS4 PRO

Fast delivery (Less Than 24 Hours Of Ordering)
Safe & No Damages To Product

None

Jos

Jammer dat het door mij gekochte spel niet gevalideerd kon worden en het derhalve niet kon worden geïnstalleerd en gespeeld. Correct en heel snel heb ik zonder enige moeite mijn geld teruggestort... Jammer dat het door mij gekochte spel niet gevalideerd kon worden en het derhalve niet kon worden geïnstalleerd en gespeeld. Correct en heel snel heb ik zonder enige moeite mijn geld teruggestort gekregen. Top service.

Goede service en snelle levering alsmede goede telefonische support.

Bert

Zeer positief, supersnel geleverd

Levering en reactie op vragen is top

Het was mij niet meteen duidelijk dat het om een origineel product ging

Guillaume de buck

Alles is duidelijk en levert snel

Alles is goed

Meer producten ik vind dat er weinig dingen zijn bij bepaalde dingen gelijk de toetsenborden er moeten er meer zijn om uit te kiezen

HiKiKo

WMR

Snel, niet duur en goed en snel contact.

Prijs