Verpakkingsmateriaal

Zeer goed

Snelle verzending ook naar België

Niets

Reactie Game-Outlet.nl:

Leuk om te lezen dat ook jouw verzendingen (naar België) goed zijn bevallen. Soms kan dit nog wel eens 1 extra dag duren en zijn mensen al snel ontevreden.
Veel plezier met je aankoop in elk...
Veel plezier met je aankoop in elk geval!

Steve

Aanrader.

Goede prijs/kwaliteit

Mohammed H.

Ik heb meerdere bestellingen voldaan en ben altijd zeer tevreden qua producten, service en
uiteraard snelle levering Top

Ik heb veel positieve reviews over Game Outlet gelezen.

Ik denk voor mij is het duidelijk genoeg hoor.

Reactie Game-Outlet.nl:

Ha altijd fijn om te lezen dat ook onze Belgische klanten tevreden zijn!
Bedankt voor je beoordeling!

RickvG

Ik heb fifa 18, fifa 19, f1 2019 en een racestuur met pedalen gekocht

Het was snel geleverd en de spellen die ik heb gekocht waren het goedkoopste van alle betrouwbare sites die ik heb bezocht. De verpakking van de producten is heel goed waardoor er niks is kapot... Het was snel geleverd en de spellen die ik heb gekocht waren het goedkoopste van alle betrouwbare sites die ik heb bezocht. De verpakking van de producten is heel goed waardoor er niks is kapot gegaan tijdens het transport.

Een nog snellere levering in drukke tijden zoals het uitkomen van fifa want ik had de special edition besteld en ik vond dat die toen best laat binnen kwam.

Reactie Game-Outlet.nl:

Bedankt voor het nemen van de moeite voor deze beoordeling.
Bedankt voor het nemen van de moeite voor deze beoordeling.
Wij hadden vorig jaar FIFA Champions Edition zelfs meer dan 4 dagen eerder in ons magazijn om aan onze kant elke vertraging uit te sluiten.
Helaas heeft PostNL een klein deel van de zendingen te laat geleverd :( in dit uitzonderlijke geval hebben ze dit ook erkend en samen met PostNL hebben we de getroffen klanten een compensatie kunnen aanbieden :)

Cees Bakker

Scherpe prijs en volgende dag geleverd!

prijs en snelheid

Reactie Game-Outlet.nl:

Bedankt voor je beoordeling.
Bedankt voor je beoordeling.
Het lijkt erop dat je bij "reactiesnelheid", "klantvriendelijkheid" en "After Sales" per ongeluk een "1" hebt ingevuld in plaats van "niet van toepassing"?
Als dit wel bewust is gegaan, zou ik je willen uitnodigen om contact met onze klantenservice op te nemen om te bespreken wat er aan de hand is zodat we jouw ervaring kunnen verbeteren.

Kristof De Lille

Zeer overzichtelijke website , maar wat echt top was
na 12u bestelt, toch de dag erna om 9.30u in mijn bezit.

Top jongens!

Mvg De Lille Kristof

Leveringstermijn , top gewoon.

Geen , voorlopig

Reactie Game-Outlet.nl:

Dat is weer fijn om te lezen dat bestellingen naar België ook gewoon de volgende dag geleverd worden. We zijn altijd voorzichtig met levertijden en plakken hier voor zekerheid 1 dag aan... Dat is weer fijn om te lezen dat bestellingen naar België ook gewoon de volgende dag geleverd worden. We zijn altijd voorzichtig met levertijden en plakken hier voor zekerheid 1 dag aan vast.
Veel plezier met uw aankoop!

Lance

Scherpe prijs

Direct op voorpagina melden dat leveringen BIJNA altijd de volgende werkdag in huis zijn

Ruu V

Gewoon goed geen bijzonderheden! Wat ik heb besteld kwam snel binnen en was goed verpakt!

Snelle levering, goede communicatie per mail.
Overzichtelijke website!

De switch die ik had besteld had geen seal (stickertje) op de doos. Leek alsof die was opengemaakt normaal gesproken zit er een klein stickertje of seal op en console doos.

Reactie Game-Outlet.nl:

Helaas maakt Nintendo GEEN gebruik van seal-stickers voor de Nintendo Switch consoles.
Ik zal met mijn logistieke team bespreken wat de mogelijkheden zijn voor eigen seal-stickers op de consoles.

Michiel

Goedkoop en snel